Mne sa tie Melaniine šaty nepáčia, nezdajú sa mi byť veľmi lichotivé, Brigitte nič moc.

Mne sa tie Melaniine šaty nepáčia, nezdajú sa mi byť veľmi lichotivé, Brigitte nič moc.

paktofonika macronova za me super - nema mini
a saty se mi vic libi na babisove, kdyby se k tomu ucesala bylo by to perfektni. melanii teda moc neslusi
paktofonika ovšem ten kabát, co Melania má, se mi líbí moc..
viktorka_od splavu jo?? ty už jsi byla na očnim?![]()
viktorka_od splavu No za mňa Monika v pohode až na tie vlasy. U Brigitte je to taký miš maš.
Ounz No kabát je top, hodil by sa mi :)
paktofonika boty a světlý silonky se ti líbí?
Mutziputzi No tak vyzerá celkom dobre až na vlasy, silonky a lodičky :D
paktofonika a Melania má dobrý vlasy, boty, silonky, šaty lepší...já teda vidím Téměř všechno špatně vs. Téměř všechno dobře![]()
paktofonika A za mne teda ještě až na šaty.
paktofonika mně taky, ale trochu bych se bála, že bude mimo moje možnosti ![]()
Mutziputzi Ja to u Moniky nevidím tak tragicky
Ty dvě se drží za ruce?
Mutziputzi Mně ty šaty M+M přijdou ošklivý oboje, ty vázačky u krku se mi pranic nelíbí.
Ale líbila se mi Monika v červených šatech, jak přišla s Babišem, měla i hezky udělané vlasy. Fotku nemůžu najít, jen jsem to zahlídla v TV.
A koukám, že Macronová má taky nějaké silonky, barva stejná jako u Moniky.
stes ty kdyby ses porad nepripominala,dávno bych zapomněla,ze tě Francka se týkala hlavně tebe.
Ale přiznávám chybu, vynechala jsem slovo. Doplň si před kolotočářku "vkusem".
O jeji zalibe vs vsem blyskavem a okazalem a barbinovskem nedostatku vkusu se toho napsalo uz hodne.
Doufám ze teď je to už srozumitelnejsi![]()
já se teda přiznám, že kdyby neměla monika ty příšerně důchodcovské lodičky, ale nějaké víc chic boty, tak mi to na ní přijde dost dobrý. ona má bohužel dost nepěkný dekolt (vynikl v těch červených čatech, ve kterých byla snad na galavečeru, nevím, při jaké příležitosti je měla v paříži na sobě), takže tento styl (ok, to řešení u krku a la uzel kocoura pana lady taky není moc šmrncovní) jí podle mě dělá dost elegantní.
není to ideální, ale v rámci toho, co jsem na ní už všecko možné viděla, a v rámci příležitosti mi to zas nijak tragické nepřijde.
Mutziputzi Dadoo neberte to vsechno tak vazne, bud vychovavam nebo rejpu
tohle vlakno uz svym nazvem zjevy o necem svedci. Nemela by to tady bejt spis legrace?
stes určitě ![]()
Babišová až na lokny a našpulenou pusu překvapivě dobrý. Břicha vidím v těch šatech u obou, myslím, že ty šaty nejsou moc lichotivé, u Melanie to dělají ty sklady, plus u Babišky teda nechápu tu ruku "jsem v očekávání" ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.