barbucha jo? mně se teda celá zdá dost šreklich

barbucha jo? mně se teda celá zdá dost šreklich

A já zrovna tenhle outfit považuju za jeden z nejpovedenějších
Ten kabát se mi strašně líbí. Ani nevim proč, sama bych to nosit nemohla.
babišové kabát má dle mě délku dobrou, možná by mohl volnější prsa, ale žádná trága...
kate se mi líbí, jede prostě ve svém stylu, řekla bych, že má sukni a kozačky, ale stopro nevím...
viktoria (je to ta druhá na fotce s kate jo?), outfit ok, ale hrozný boty (v dané kombinaci), no a tělovky v zimě ke kabátu a tomuto typu obuvi - no never ever, to prostě vypadat dobře nemůže...
barbucha tentokrát musím souhlasit s nolita a Mutziputzi . Ona občas Viktorie má ty outfity dost podivné a tohle je pro mě jeden z nich.
nolita Nepatri to do VIP vlakna, ale telovky v zime nevypadaji nikdy dobre a uplne nejhorsi jsou v kombinaci perovka, kratka sukne a kozacky.
Lamicka Kdyby jen péřovka. K vidění bývá i softshellka nebo lyžařská. To je teprve nářez.
Lamicka a na záda řádnej baťoh!
Lamicka no za mě tělovky nevypadají dobře skoro nikdy, takže nemůžu než souhlasit :-) ale jinak pšššt, ať z toho není nějakej flejm :-)
Fúha, vidím, že mám riadne medzery vo vedomostiach, poučte ma, prosím dámy, kedy a aké pančuchy nosiť.
nolita už je to tady!![]()
Mutziputzi a muzu za to ja :)
Lamicka tak se do toho pusť!![]()
Mutziputzi ja to budu zatim ignorovat...:)
nositelka nemá vkus IMO.
Já netvrdim že je nějakej arbiter elegance. Ani není žádná krasavice, i když si myslim že ze svýho typu (patrně s mocnou pomocí vizážistů) ještě dokáže vytřískat maximum... tak filmová hvězda z ní nebude.
Asi hadrům moc nedá, řekla bych. Kromě vysloveně slavnostních příležitostí ve velký večerní... jede v takovejch obyčejnejch outfitech - to je ale jejich národní rys, moc netrčet z řady. Takže bere i HM a jiný lokální levný značky, už párkrát byla vyfocená v outfitu po matce
) ... a pokud je to drahá věc, tak to není na první (a kolikrát ani na druhej) pohled vůbec poznat. A chodí v tom, co nosej všichni ostatní. Letos to byly celý léto květovaný šaty... jinak co nejjednodušší kostýmky.
Někdy se na nich nedá moc zkazit...

... ale někdy mě až hrůza jímá!

mně připadá victoria blbě oblečená skoro vždycky. obléká se tak, že působí mohutně. pořád nosí něco ke krku, divné oversized kabáty, široká kaťata. hrozné boty. nepamatuju, kdy bych si v poslední době řekla wow, sluší jí to.
ze všech royal žen se nejlíp obléká meghan a letizia (leticia?)
barbucha to člověk až žasne ty dva poslední mundůry
podle mě má smůlu no, ani hezká, ani hubená, to se pak hůř řeší.
Jiná Realita ononechcem tu zas vyvolat nejaké reakcie, ale Meghan a Letizia siu tyčky, tie vyzeraju elegantne vo všetkom. Mne napríklad sa Viktoria páči a nemyslím si, že nie je pekná.
Janulik03 ale victoria je taky štíhlá. jen není typ na roláky, uzavřené výstřihy, volné kalhoty...a stejně to všecko nosí. vypadá jak matrona. a taky nosí křusky (to, co má na té fotce výše, to jsou fakt křusky pro důchodkyni).
mně fyzicky přijde hezká a štíhlá, ale naprosto blbě oblečená. často chodí nějak takhle :(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.