Mutziputzi to je jedno, je super hezkej jako polu - hezčí! (a menší šance, že se nějak takhle blbě zvrhne)
VIP zjevy
Mutziputzi děsný - to snad nemůže být permanentní
takovej makak na hrudi
řekla bych, že u fanoušků na Západě si to dost pokazil
Bych jí propleskla za tohle, vždycky když čtu něco podobnýho mam děsnej vztek co jsou některý ženský za krávy!
Josef Kokta musel svým poměrem s Ornellou Štikovou Gabriele Partyšové hodně ublížit, ta mu veškerou bolest dala sežrat evidentně při rozvodovém řízení. Během něj si dala do podmínek, že se Kokta nebude stýkat s jejich společným synem Kristiánem!
„My jsme se tehdy dohodli, že půjdeme každý svou cestou a křížit je nebudeme. A jsem ráda, že se toho držíme,“ přiznala v rozhovoru pro magazín Blesk pro ženy Partyšová s tím, že v dohodě bylo, že se otec Josef Kokta nebude stýkat ani se svým synem Kristiánem.
Neviem,kam to dat,ale ti dvaja by sa mali liecit ![]()
pecka verila som, že toho smajla nikdy nepoužijem, ale.......![]()
Mutziputzi Kráááva.
Mutziputzi Taky jsem to četla-teda v té verzi, že jen mluvila o dohodě, tak jsem si říkala, že třeba on nemá zájem....ale tohle je mazec.
A mimochodem, včera jsem si na tebe vzpomněla, slyšela jsem historku, která by se ti určitě líbila :-) Potkala jsem kamarádku, cca 15 let rozvedená, možná víc (muž si pořídil během manželství dítě jinde). Dvě dospělé dcery (tak 25/22 let). No a teď jsme se bavily o Vánocích a ona, že budou trávit Vánoce ve čtyřech, protože její přítel je přes Vánoce ve službě, starší dcera se rozešla s přítelem a bývalého muže jeho současná žena vyhodila z domu. Takže se sejdou jako primární rodina, jen oni čtyři, jako před patnácti lety naposled. :-)
Přišlo mi to hrozně hezké a určitě si to moc užijí! Ona je teda vůbec formát, už jako rozvedená si brávala to cizí dítě k sobě do Prahy na víkendy, protože "je to přece sestra jejích dcer".
Garfie to je až skoro osudový nebo jak to nazvat
999 Chtela bych verit, ze se nabizi krasna moznost k demonstraci svetonazoru a udela to co nejvic lidi
Jo, přesně, ale myslím, že zas jen jednotlivci. ![]()
![]()
![]()
![]()

Garfie To mám ráda takovejhle přístup, přijde mi to hezký, že lidi i přesto, že to v nějakou chvíl asi nebylo nic moc, s nadhledem a časovym odstupem jsou schopný se k sobě chovat jako ti, co spolu kdysi žili a měli děti...opak tý čůzy Partyšový![]()
Mutziputzi tak takovahle “dohoda” nema imho zadnej vyznam, to neni nijak vymahatelny.. to sou zas bludy![]()
Garfie hezky, fakt
Mutziputzi je to obvzlast vyzivny,jelikoz do te doby kluk s Koktou travil hodne casu.To si neuvedomuje,ze nejvic ublizila klukovi?Taky nechapu tyhle zensky a jeste se s tim chlubit verejne?
viktorka_od splavu Nevim proč by to měly bejt bludy, se synem se nestýká, asi holt její požadavek respektuje a nikdo netvrdí, že je to písemná podmínka jako součást rozvodu. To že se rozhodla, že nechce aby syn znal otce debilka sama přiznává, já nevim co ty v tom zas hledáš za hoch advokacii.
Zarinya plus jak jsem zaznamenala, jeho peníze ani nemovitoasti jí nesmrděly a dosud nesmrdí, nechala si údajně všechno po rozvodu.
Mutziputzi Nevim, jak je u nich, do talire jim nevidim a bulvaru neverim ani pismenko, ale mame neco podobneho v okoli a tatinkovi to odlouceni od ditete sakra vyhovuje. Zname se s tim otcem, ne s matkou...
Lamicka To že otci následně vyhovuje neznamená, že je v pořádku, že to matku vůbec napadne.
Mutziputzi jj presne,ale ten dum v americe prodala,no Kokta nejspis nevidel ani korunu....
Zarinya no alergická jsem na podobný důry!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.