Mutziputzi Jak rikam - nevim, jak to je. Videla jsem jen tyhle 2 odstavce od tebe. Vychazim z toho, ze bulvar jsou casto fakt zvasty. Jestli to nekde opravdu prohlasila, tak je pitoma, ale to ona asi je... ale vzdycky si rikam, ze kdyz otec (nebo matka, to je jedno, na ktere strane to je) moc chce, tak toho setkavani s ditetem dosahne.
VIP zjevy
Mutziputzi a tyhle boje o deti jsou fakt nechutny a smutny :(
Lamicka Ale tak to už je sekundár, mě iritujou tyhle vopičí matky, co se rozhodnou, že dítě se nebude stýkat s otcem, na to nemaj právo a je to ubohý...tuplem v jejím případě, kdy by bez něj měla holou prdel, tam hrdost ustoupila.
Lamicka ono uz to bylo v bulvaru vickrat,no,je pravda,ze se otec muze soudit,delat sceny,kluka si vymahat,ale komu to prospeje?
Lamicka ja mam pocit,ze to sama nekde rikala v nejakym tom prasku nebo po zpravach jak jsou vip.Tohle neni vymysl bulvaru.
Zarinya já bych teda byla ráda, kdyby o mě měl vlastní táta zájem, ne že by to hnedka zabalil.
Potrefenáhusa Jednak nevím jak hned to zabalil a za druhý možná tušil čeho je nanda schopná
Mutziputzi nevim, mně přijde normální se chtít stýkat se svým dítětem, fakt si neumim představit, co by mi v tom mohlo zabránit.
Jako umim si představit nechutný tahanice, taky si jedna moje kamarádka předávala dítě s manželem jednu dobu za asistence policie (jako uplný kreténi se chovali oba dva), umim si představit, že matka/tchyně...štve dítě proti některému z rodičů...ale furt si myslim, že by se lidi měli o svoje děti starat a stýkat se s nima co nejvíc to jde
Potrefenáhusa no,ja nedavno videla jak se o dite prezahovali rodice na ulici,dite naprosto hystericky rvalo,ona rvala on ji ho bral z naruce....no nebyl to hezky pohled a nevim zda si toho bude jednou to dite vazit.
nebo myslis v tichosti soudne??
Taky sem potkavala chlapka co bydlel u nas v baraku ktery i vic nez tri hodiny ob vikend stepoval pred barakem a cekal kdy mu madam da deti........a prosil nas jestli mu to pujde odsvedcit....
ja neposoudim nejsem z rozvedeny rodiny,a syna sem poustela....ale kdyz myslis.
Potrefenáhusa no jasně, to já si myslim taky, proto by primárně jeden z nich neměl dítě používat jako rukojmí ve sporu, to že druhá strana i třeba bez boje vycouvá, je pro mě o něco pochopitelnější, zvlášť pokud to proběhne u malého dítěte, který je dejme tomu ještě fixovaný na matku a ne tak na pracujícího otce. Tyhle vyhrocený předávačky a napadání a soudní spory, očkování proti druhému rodiči, to to dítě poznamená víc, než když Kokta vycouvá a nechá dítě přijít samo, až bude velký a třeba bude chtít, je to rozumnější dle mého.
Mutziputzi souhlasim.
Potrefenáhusa a to ja jsem rada ze zploditel zajem nemel, a i povolil zmenu prijmeni po mamine druhe svatbe (taky z vyzivneho mama nikdy nevidela ani halir
)
rasaNori a znala jsi ho osobně?
Zarinya Mutziputzi no my to měli přímo v domě, kdy se lidi po rozvodu přetahovali o dva kluky, bylo to teda naprosto nechutný, probíhalo to i médiama, otec byl hodně aktivní. Tam teda, nakolik jsem do toho částečně viděla, jsem dávala za pravdu matce, že mu ty kluky nechtěla dávat (událo se i pár fyzických napadení, včetně toho, že jí polil dveře benzínem a zapálil, ale nikdy se mu nepovedlo nic dokázat)
Zarinya to jak jsem lezela s malou v nemocnici, tak tam byla pani se synem, predavka probehla na chodbe nemocnice po brutalni scene, kluk fialovej, hysterickej, maminka dtto, taky to chtela dosvedcit, jenze my vsechny videly jen to, jak ho cele 4 dny nabadala aby hodne kricel az si pro nej tatinek prijde
to bylo fakt drsny.
Mutziputzi dítě ve sporu by samozřejmě neměl nikdo používta, primárně kravsky se chová ona, jestli to staví takhle, ale stejně si myslim, že by nikdo takhle vycouvat neměl
Mutziputzi jo, neboj, znala. Doted ho obcas potkam, ale nehlasi se ke mne a vsichni znami co ho znaji mi taky rikaji ze neni uplne o co stat. Hele nevim, slysela jsem spoustu historek, pry byval v pohode. A pak zlom, no...
Potrefenáhusa vycouvat rovnou ne, ale nedopustit situace modelově výše zmíněné je chvályhodné i za cenu toho vycouvání
rasaNori aha, no jsou lidi co maj jiný priority no, to pak chápu![]()
Mutziputzi jakoze cajk, kdyz jim verim, nebo blby? Nejak jsem te ted nepobrala :D hele podle myho je tata ten, co me vychoval, v kazde situaci stal za mnou a ma me rad. A ne on...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.