Janulik03 a ať se podívám kamkoli, pořád má kulatý výstřih ke krku, fiží, rolák, přitom ona je vyloženě typ, který by to nosit neměl, sluší jí všechno od krku (musela jsem dokonce najít nějakou starou fotku, abych vůbec našla něco, kde má výstřih).
VIP zjevy
Jiná Realita možná taky coby ex-anorektička nemusí mít dekolt úplně jak ze žurnálu
Mutziputzi vůbec jsem netušila, že anorektovala ![]()
Jiná Realita to nevidíš zrovna na tý fotce cos dala?
Jiná Realita Taky me napadlo, jestli neco nezakryva. Mam kamaradku, ma u krku velkou jizvu a taky nosi rolaky a vazanky. Jinak mas pravdu. Stacilo by par detailu a vypada by uplne jinak. Je hezka a postavu ma taky peknou.
Mutziputzi z takovéhle fotky do půl pasu to teda rozhodně nepoznám. prostě mladá hubená.
To ne, nějaký fyzický/kosmetický vady určitě nemá.
Jen je značně konzervativní a nechce bejt ve všední den "vyzývavá"... Výstřihy normálně nosí, ale holt jen u velký večerní.

barbucha a ten rozdíl je hned vidět.
ona s výstřihem vypadá tak nějak impozantně v tom kladném slova smyslu, a bez něj jak matrona :( v těch béžových jí to imo opravdu sekne (až na kabeličku), a vypadá královsky.
Taky tak vypadat má
Ale myslím, že pro ni to jsou montérky ![]()
Kdo se tesil na Polunina?

No fuj teda.
Mutziputzi Jsem ráda, že jsem za to ty prachy nedala, nechala bych to propadnout. Strašný zklamáni.
999 Chtela bych verit, ze se nabizi krasna moznost k demonstraci svetonazoru a udela to co nejvic lidi
Mutziputzi Víš, že ten lístek stál pět litrů? To nebude masovka...
999 No nejlepsi varianta je zadat vraceni vstupneho, ale i tak, kdybych za nej dala 5 tisic, i to gesto by mi za tech 5 tisic stalo - nechat svoje misto v hledisti prazdny.
Mutziputzi Myslím, že nebude volný ani místečko...
999 Bohuzel taky myslim..
Mutziputzi Cetla jsem jeho hold Putinovi na FB a dost me to zaskocilo. Presne jak rika 999, jsem rada, ze jsem za to ty prachy nedala.
no...už pár dní na to nevěřícně zírám na insta. i jsem to sem chtěla napsat, pak jsem se na to vyprdla. třeba mu hrabe.
uááá, už mi zbejvá jen zverev
mitford sister Zverev je Nemec ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.