Sweet Potato tak to je jeste horsi,nevyprano pred pouzitim.![]()
VIP zjevy
Sweet Potato No právě! Ty sklady vypadají, jak když to čerstvě vybalíš z balíku z obchodu.
Pinot Noir Tak zválený nebo čerstvě vybalený?![]()
A já zas nevím, kdo by si podle téhle fotky Twiggy ty hadry v M+S koupil
Fakt slušivý ![]()
barbucha to vypadá jak photoshop, kdy na postavu (chlapa) v nádražní uniformě nasadili cizí hlavu ![]()
Na postavu hrbatýho chlapa...
No já dneska kam kouknu....fakt filantropka jo?

Sweet Potato Není to jedno? Prostě ty vytlačený sklady, jak když to narve blbě do mandlu, jsou neestetický. Ať každý spí, v čem chce. Ale dát to na fotku, která má navíc něco prodat, je blbý.
vondráčková.
syn prý strašně těžce nese kanadskou zimu, je pořád nemocný. proto s ním musí jezdit dvakrát za měsíc na kubu. protože je strašně skromná, a kuba je nejlevnější destinace. a proto s ním v té kanadě zůstává, i když už má nasmlouvanou práci v čechách a stále ještě manžel v kanadě nežije. a v čechách žádná zima není. trochu se do toho začíná zaplétat ![]()
Zaplétá se i je do toho především bulvár, kterej jaksi neví, komu stranit a najednou lup, stará Plekancová přiloží. Čímž se nezastávám mladý Plekancový, aby bylo jasno. Každopádně bejt Lucií č. 2, jsem na pozoru a hodně si to celý rozmejšlím.
Jiná Realita Nejhorší je praní prádla na veřejnosti. Nemám osobní zkušenost s rozvodem, ale okolo jsem jich pár z rychlíku viděla a je fakt, že bez některých informací bych mohla v klidu žít dál. Na druhou stranu rozumím, že si člověk potřebuje postěžovat a vypovídat se... ale v mediích
. Chtělo by to trochu nadhledu a nebo přestat reagovat na každou zprávičku v bulváru, ono by se to i druhé straně časem omrzelo.
Liesel Jojo, mlčeti zlato. ![]()
stes Lucie c.2 udelala obrovsky terno, klidne bych nastoupila jako c.3!
stes já myslím, že lucie 2 nemusí mít obavu. pokud nebude trapkovat v bulváru, hrát si na nejskromnější, vyvěšovat posty na twiteru, tak i kdyby se s ní plekanec rozcházel, rozejde se potichu. třeba je to omylný pocit, ale nemůžu se ho zbavit. a tchýně by taky mlčela.
Mutziputzi tož to se mi teda nezdá, rozjezd teda nic moc
stes proč? Šafářová nemůže za to že Vondráčková je nána, ne? Může bejt a řekla bych že je zcela nad věcí.
Mutziputzi jasně že nemůže, myslela jsem to tak, že místo růžovejch obláčků má chlapa s nevypočitatelnou manželkou a navrch malejma dětma
stes by mi bylo srdečně ukradený
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.