Mutziputzi ona je skromna![]()
tak co by nemohla,vsude je chleba o dvou kurkach,deti ma zajistene.
Mutziputzi ona je skromna![]()
tak co by nemohla,vsude je chleba o dvou kurkach,deti ma zajistene.
Zarinya Tak asi nečekal, že stará zůstane po rozvodu v Kanadě, mě to přijde logický
Mutziputzi ja se tomu v rozvodovym rizeni nedivim.....ale to uz jsme jak kolovratek.![]()
Budeme muset pockat co bude po Novem roce.....to pry mozna prileti.:-)
Zarinya odročuje se![]()
Zarinya Karja Pokud já vím, tak dostal padáka a k tomu nabídku hrát za jiný tým, na to reagoval ale tak, že vždycky chtěl končit jako hráč Montrealu a za žádný jiný tým v Kanadě hrát nechce. Jeho pracovní vízum skončilo přesně s koncem kariéry+dalších 48 hodin. I kdyby přestoupil, musel by řešit nové vízum, protože to staré bylo vázané na původní smlouvu. Nevím jak by to bylo v jeho (a kanadském) případě, ale kdyby se mi podobná situace stala v Japonsku, musela bych kvůli novému vízu vycestovat, nedalo se pořídit na místě, takže třeba to mají podobně.
Říkal taky v rozhovoru, že vždycky s Luckou mluvili o návratu do ČR, že chtějí děti vychovávat tady....no tak těžko říct. Možnosti zůstat asi měl, ale úplně jednoduché to nebylo.
Mutziputzi Jsem měla za to, že právě Vondráčková v začátcích celé té kauzy říkala, jak se vrátí i s dětmi do Čech, že tu má na nasmlouvanou práci, a že babičky, dědečkové a kdesi cosi a až pak se teda provalil vztah Plekance s tou tenistkou. Osobně nechápu, z čeho v Kanadě může žít, protože co si budeme povídat zpěvačka je dost průměrná (podle mě i lehce podprůměrná), herečka nic moc, možná kdysi dobrá dabérka, ale to taky bývávalo. Nejsem tedy v žádném týmu, i když přiznávám že jsem ji nikdy ráda neměla, ale ty jejich dohady přes media a používání dětí jako rukojmí mi přijde na blití. U těhle rozvodových bitek a tahanic o děti (i když převážně spíš o prachy), mi vždy přišlo krajně nevhodné, když se jeden rodič na truc přestěhoval na opačný konec republiky. Prostě by se měli snažit jako rodiče udělat pro děti maximum.
Ja bych jeste dodala,ze Plekanec se mi libi,jako chlap,dost,ale nejak mi nejde s nim v rozvodove kauze sympatizovat,coz tedy rozhodne neznamena,ze sympatizuju s Vondrackovou.![]()
Na jednu stranu chápu tetiny, kterejm se nechce následovat taťku (i sezdanýho) do kdejaký prdele, kde má zrovna kšefty... ale v tomhle případě to teda nechápu vůbec. Kníkalka a mizerná herečka, která si tam v tý konkurenci nevydělá ani na slanou vodu... zhrzená a opuštěná - přičemž nejbližší rodinu má v Čechách, tak bych řekla že tady u nich bude hledat podporu, zázemí... a just ne, zůstane trčet v Kanadě?
Leda by to ovšem hrála na vyšší životní náklady vzhledem k alimentům, a taky platnost předmanželský smlouvy nám tam prej nějak hapruje... ![]()
Z rozhovoru L. Vondráčkové pro Aha v roce 2017
:
Útěchou jim však zůstává, že až jednou Plekancovi skončí v NHL smlouva, rodina bude zase pohromadě. Mladí se totiž chtějí vrátit domů do Čech. „Já jsem tady žila 30 let a počítáme, že jednou se vrátíme a budeme žít tady. Máme to tady rádi. Neuvažujeme o tom, že bychom zůstali v Kanadě. Tam je moc velká zima. I doma spolu všichni mluvíme česky,“ řekla zpěvačka.
Více na https://www.ahaonline.cz/clanek/aha-pro-zeny-vip-svet/140215/lucie-vondrackova-37-o-zivote-v-kanade-od-rodicu-me-deli-hlavne-zima.html?utm_source=ahaonline.cz&utm_medium=copy
Sofi.... Jak pravi klasik.. Názory jsou od toho aby se měnily... Možná to už tenkrát byla póza, možná si to fakt myslela..
stes třeba to tady s tou "nasmlouvanou prací" nebude tak žhavé.
ale já vůči ní prostě nejsem objektivní. představuju si, jak si nasmlouvává kvílení další unylé desky nebo princeznu v troškově pohádce nebo film, kde bude hrát něžnou dvacítku, které uletěly včely...(fakt prostě netuším, čím by se mohla tak živit, co tu má podle jejích slov nasmlouvané, kdyby to teda potřebovala, což myslím, že nepotřebuje, ale jen teoreticky. napadá mě akorát dabing, ale tím se živit nedá, nebo trapasení v muzikálech).
Koukám, že Řepkova kniha sbírá samý pozitivní hodnocení!

Karoleena já koukám, kolik lidí si to koupilo....možná až to bude v levných knihách, by stálo za 39 kč učinit vhled do duše kristelové, ale kupovat si to v knihkupectví, to musí být člověk asi blázen.
Fakt někdo myslí, že prodá přes tuhle vyzundu v růžovym froťáku, motýlem na zdi a v umělohmotnym povlečení??

Mutziputzi to bys koukala, pro kolik lidi je tohle luxus .... aneb nad cim jsou schopni (hlavne teda schopny) se na ig rozplyvat, hlavne u bytu a domacnosti se bavim, treba u obyvaku, co ma vladenkaaa ![]()
jinx no asi jo a zas jako zaplať pámbu za takový, člověk se pousměje![]()
Mutziputzi To zvalchovaný povlečení
Ona vypadá jak duch z hororu.
Pinot Noir je to šmudla, nemá vyžehlený povlečení!
Potrefenáhusa alkoholička podle mě!
Pinot Noir Vždyť jsou na něm ještě sklady.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.