stes by mi bylo srdečně ukradený
ti to jednou nestacilo, jo?;-)
viktorka_od splavu aj tehda bylo![]()
viktorka_od splavu a tohle by teda stálo za to ![]()
stes no asi jak komu.
viktorka_od splavu Jako co? Plekanec nebo nebožka Vondráčková?
Mutziputzi takovej darkovej balicek![]()
viktorka_od splavu Tak lepší než Balík z Nemanic no![]()
jinx šla jsem kouknout na vladenkuuu a její obývák...![]()

nellielovett jj vladenkaaa je kvalitni matros
nellielovett kdo to je?
nellielovett Kde berete vsichi ten inspirativni matros? Ja ty lidi vubec neznam, ani nechapu, jak se k nim da dostat. Obcas mam guilty pleasure chvilku a nevim jak ji stravit.![]()
Melisska...mmmm, neni nad to "nóbl" jméno pěkně po česku domrvit, to je nějaká hokejková nebo kdo to je?
Potrefenáhusa vůbec nevím.
Luna
Já ani nevím, myslím, že ji zmiňoval někdo tady. A teď mi ji připomněla jinx. A Domču Myslivcovou znáš?
tak jo![]()

Luna kdyz jsem unavena a mam chut uplne vypnout a chvili se venovat necemu totalne stupidnimu, tak hledam matros, a sice takto: otevru ig profil nejake proflakle blbky typu slovakova, fashioninspohana apod a pak nahodne klikam na profily tech, co komentuji. A tam se skryvaji veci!
nellielovett Domca je dobry napad, ta mi kdysi vypalila sitnici i zvukovod, kdyz byla u Krause.![]()
jinx To je super navod, v tomto ohledu mi to moc nepali.
Ja u toho ani moc nevypinam, spis jsem po takovych ig navstevach se sebou najednou o hodne spokojenejsi.![]()
Lol a tohle tele s jahodou ![]()

jinx Tak prave jsem diky tvemu navodu pres Slovakovou narazila na svou spoluzacku z VS, kompletne preoperovanou (nos, prsa, brada), napletenej chemlon, vdanou za nakyho slizouna, duck face vsude, vecere pri svickach u kolotocove kytice ruzi atd.
a to jsem s ni pred 10-15 lety chodila po galeriich a prednaskach o umeni
![]()
jinx Flakota ugrilovana do bezvedomi a do bohemky mrsknem jahodu, co chces vic prosim tebe!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.