barbucha Tak souměrný a štíhlý/silný jsou přeci dvě různý kategorie. A tahle souměrný jsou.
VIP zjevy
Dadoo no prostě dokonalé stehna si fakt představuju jinak
takovéhle mám já, akorát teda bohužel s celulititdou a dokonalými bych je nenazvala ani ve snu.
Tenhle model se fakt nepovedl, to by lichotilo málokteré normální smrtelnici. Ta klecová sukně je lepší volba.
Nevidim ani speky ale ani dokonale nohy....
Jiná Realita Tohle jsou průměrný, obyčejný nohy, nepobuřují mě, ale na producírování ve spoďárách na jevišti to rozhodně není...
999 no prostě dokonalý nejsou. taky nemyslím, že na nich má špek, ale že by vynikaly ladností tvarů, to se říct nedá. a na holografické trenýrky nejsou v žádném případě.
Vzpomeňte na Noskovou. Ta má podobnou postavu, i kdyby se vyhubla nebo ucvičila se k smrti, modelka z ní nebude.
Bledule Přesně. A proto pánbůh stvořil dolní část oděvu.
Nepřijde mi, že by se měla za ty nohy stydět a neukazovat je. Vůbec teda nevím, kdo to je, ale jestli je to zpěvačka a nosí na vystoupení kostýmy, co teď frčí, tak si je imho klidně může dovolit.
Takže se můžeme shodnout, ze ty nohy jsou zcela normální a v poradku a slečna je může používat beze studu.
To, co je mimo, je přehnané vyjádření bulvárního novináře o jejich dokonalosti.
Trapný je titulek, nikoli nohy. Bulvár, no ![]()
dzizisketa je to dua lipa, taky jsem doteď nevěděla, jak vypadá :)
Asi tak. Nevim, kam na ty kecy "novináři" choděj. Od sexy tělíčka až po dokonalý nohy... ![]()
dzizisketa Já si teda myslím, že i zpěvačka by měla vybírat kostýmy podle toho, co jí sluší, nejen frčí.
Vždyť jí to sluší. Pekelný je názor "nemá na to nohy".
Nohy mi prijdou zcela normalni, rozhodne me nepoburujou a myslim, ze je ukazat muze. Sama mam podobne a v lete klidne nosim sortky, ktere skryvaji cca o 10 cm vic nez tyhle leskly bombardaky.
dzizisketa naprosto souhlasím. Pekelně je, jak kult vyzablych modelek mění vnímání toho, co je normální. Najednou je pěkná, stihla, a nevyzabla nebo nevyfotoshopovana postava považovaná za něco nepatricneho, že něco, co se má radši schovat.
Já myslím, že Jiná Realita to prostě myslela tak, že to jsou víceméně normální nohy. Ale dokonalé fakt ani náhodou, to se snad tady shodneme, ne. Ne že by musely bejt dokonalý ... ale prostě nejsou.
Dokonalé nohy neexistují, vždycky se najde někdo, komu se na nich neco nebude líbit.
MP Meri tohle mi zní, jako by někde skutečně byl přesnej popis dokonalejch nohou, zatavenej v průhlednej folii a ty k němu máš přístup? Nebo mohly by teda následovat nějaký přesný instrukce jak od sebe rozeznat normální a dokonalý nohy? Abysme se tím teda mohly řídit..
jinak poznámka pod čarou, tohle vystupování v aerobicovém oblečku z osmdesátek moc nechápu, ale tak nejsem tu od chápaní všeho..
Tak když si trochu zafilosofuju, tak dokonalost podlě mě není normální. Normální je prostě bežný, obvyklý, nic za co by se člověk musel stydět, ale na druhou stranu nic výjimečnýho. Dokonalý je prostě "nadobyčejný", "mimořádně hezký" ... absolutní dokonalost (pro všechny) nejspíš neexistuje, maximálně se tomu něco může hodně blížit - tj. hodně jedinců je považují za dokonalé ... což tyhle nohy se tomu prostě neblíží, jak je vidět i z reakcí zde.
Tyjo, to si du napsat do deníčku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.