VIP zjevy
neee.
Ovšem Dáda..
Ty laškovně našpulené rtíky.. Úplná královna dětských srdcí. A tu bundičku asi švihla nějakýmu harantovi.
BtW - co to jsou ty opratě..? Jako flitrované kšandy..?
Nene
jezis ta Dada.
ma tohle zapotrebi ?
Dáda je u nás pionýrka, super!))
Zrovna dnes jsem si koupila džísku, a tea já blbá jsem zkoušela, zda mi sedí a zapnu ji a nepne mi přes hrudník... zase jsem něco nepochopila, jak se nosí.
Dáda - ve snaze ubrat pár (desítek) let - se oblíká tak třeskutě mladistvě, že se lze obávati chvíle, kdy přijde v plenkových kalhotkách a s dudlíkem.
Pamela i Dáda: Vkus tam nebyl ani zamlada, takže se to muselo jenom zhoršovat, no way. Mě nepřekvapuje ani jedna.
Kopřivová je IQ tykve, to se nevidí
Nebudeme platit poplatek za to že vy nám posíláte peníze, ty vole (pardon) ta podle mě udělá revoluci v bankovnictví a retailu))) jinak co na to finanční správa nebo celníci, že věci VS má holka levnějš nez na ofiko e-shopu. Bože ten Jágr vybíral až přebral nebo nevim...

k děvence ještě nedoputovala informace o SEPA platbách, to bude údivu v hejnu! ![]()
To je prostě esenciální de*ilka, musím říct že normálně bych se jí podobným smála, tahle mě rozčiluje, že bych měla chuť jí nakopnout![]()
![]()
Taky vám přijde, že jí ten model dělá břicho? ![]()
Nepřijde, ale ty nesymetrický prsa sou divný..
To byl samozřejmě pokus o vtip, vzhledem k modelu. Ale ta pravá bradavka tam nějak chybí, to máš recht. Ale Cher je pro mne vlastně mimo jakékoli kategorie.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí