VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 18. května 2017 22:38
Reakce na pecka:

No, vypadá to jak kostým krasobruslařky, co jí kus sjel ke kotníkům.

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 18. května 2017 22:40
Reakce na Jiná Realita:

A jak se koketně vaří čaj? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. května 2017 00:12
Reakce na Ronna:

to nevím, ale byla to tak nejvíc nepravděpodobná činnost vhodná ke koketerii, která mě napadla ;)

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 19. května 2017 09:04
Reakce na Ronna:

No pochválíte kolegovi hrneček, přece. A při zalévání na něj koketně pomalu mrknete, pozor na opaření. Jo a hlavně, když budete vařit kafe a ne čaj,  a sehnete se do ledničky pro mlíko, nezapomeňte zvolit dřep či sehnutí podle toho, čim se můžete chlubit.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 19. května 2017 09:10
Reakce na Karja:

jsem promrhala svá nejlepší léta...kde jsem dnes mohla být.... 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 19. května 2017 09:12
Reakce na Karja:

Sem si vzpomněla na film Pravá blondýnka..tam to bylo docela názorně 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. května 2017 09:12
Reakce na Karja:

To už sa vidím. By som bola celá obarená, oliata mliekom a pri drepnuti by mi určite praskli nohavice a nezabudla by som si privrieť ruku do dverí od chladničky. Áno také nemehlo ja som a také šťastie mam. Namiesto koketovania by som bola na smiech a najradšej by som sa schovala pod stôl, odkiaľ by som už nikdy nevyliezla. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 19. května 2017 10:12
Reakce na paktofonika:

Chápu. Já vždycky při tom small talku v kuchyňce řeknu s těma chlapama, co jako nějak vypadaj, fakt nějakou totální krávovinu. Takže cajk. Ale potkala jsem se na externím školením s jedním naším vedoucím a ten by si v tý kuchyňce fakt dokázal najít manželku, taky při zalévání kafe.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. května 2017 10:13
Reakce na Karja:

No pochválíte kolegovi hrneček, přece. A při zalévání na něj koketně pomalu mrknete, pozor na opaření. Jo a hlavně, když budete vařit kafe a ne čaj,  a sehnete se do ledničky pro mlíko, nezapomeňte zvolit dřep či sehnutí podle toho, čim se můžete chlubit.

kruci, vy jste fakt protřele zkušená 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 19. května 2017 10:15
Reakce na Ounz:

No, pravá blondýna. Jedna bývalá kolegyně se takhle skláněla pro šanony a fakt si to pamatuju doteď a to i vizuélně. Takže nějakej efekt to má. Je to jedna asi ze tří věcí o ní, které si o ní pamatuju (my jsme spolu nepracovali, jen obývali jednu místnost).

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 19. května 2017 10:22
Reakce na Jiná Realita:

kruci, vy jste fakt protřele zkušená 

Pouze teoreticky, dneska ráno jsem chtěla takhto zakoketérovat se známým nad jeho kafem z automatu a nabídnout mu uvaření lepšího, no a řekla jsem mu "ahoj". Taky dobrý!:-D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. května 2017 10:31
Reakce na Karja:

kdybych chtěla v té situaci zakoketérovat já, zřejmě bych mu sdělila něco jako "viděl jsi tu přejetou slepici na ulici?"  ahoj by bylo zlatý!

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 19. května 2017 10:37
Reakce na Jiná Realita:

:-DObčas běžím do práce nenalíčená, protože nestíhám nebo si zapomenu šminky z kabelky v kanclu a domaluji se v práci. A před čtrnácti dny jsem ve výtahu jednomu kolegovi řekla "já se s tebou nemůžu bavit, nejsem namalovaná".:-D

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 19. května 2017 10:37
Reakce na Karja:

A řekla jsi ahoj nebo ahoj?

Jiná Realita  Přesně. Ale už aspoň neříkám "koukej jak mám dneska hrozný vlasy"

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 19. května 2017 10:42
Reakce na Ounz:

Na tu scénu jsem si taky vzpomněla   

A ještě na Monicu ve Friends, jak v zápalu flirtovani usekne Chandlerovi prst na noze. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 19. května 2017 10:53
Reakce na Luna:

Tak to mi ušlo..

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 19. května 2017 14:35

Ahoj je jeste dobry. Mne kdyz se nejakej kluk ci chlap hodne libil, projevovala jsem se jak hluchonemej idiot, to vtipny co jsem mohla rict me napadalo s hodinovym zpozdenim. 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 19. května 2017 15:32

Všechny příspěvky mě pobavily. Sama jsem na to dost podobně, pokud se mi někdo fakt líbí, jsem úplně nemožná.

V hotelu máme pravidelné hosty, někteří jsou fakt sympaťáci. Jeden rakušák, který k nám jezdí pravidelně asi jednou za měsíc, oslňuje všechny dámy na hotelu. Jakmile se objeví jeho rezervace, všechny to řeší několik dní předem, v den D se ale všechny zmůžou pouze na zářící úsměvy, většinou ani žádný little talk neproběhne. A takto každý měsíc znovu a znovu. On ví, která bije, nakonec je to chudák, protože se s ním nikdo nebaví. 

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 19. května 2017 15:54
Reakce na Kokoska:

Hluchoněmý idiot je pořád lepši, než užvaněný idiot, který v rozpacích mele šílené kraviny, slyší to a nedokáže to zastavit, takže je v čím dál větších rozpacích a tím víc mele... 

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 19. května 2017 16:35
Reakce na Sweet Potato:

No a úplne najhoršia je kombinácia oboch. Keď hluchonemý idiot mlčí a usmieva sa a v rozpakoch z toho, že neprispieva do debaty sa zmení na ukecaného idiota a trepe dve na tri (ten pocit trápnosti...)