to znám, to znám
a doma pak mlátí hlavou o zeď, jak může být takový idiot ![]()
VIP zjevy
kdybych chtěla v té situaci zakoketérovat já, zřejmě bych mu sdělila něco jako "viděl jsi tu přejetou slepici na ulici?" ![]()
ahoj by bylo zlatý!
Může být hůř. Já bych to řekla takhle: "Kemo, viděls tu rozjetó chuderu slepicu u rigóla? To je psycho, si du šlehnót kafe asi." Následovalo by teprv to "koketní" vaření. Nejdřív bych rozbila hrnek, pak si polila ruku vařící vodou a snažila bych se, aby to hlasité ku.vadrát nikdo neslyšel.
To mi připomíná, že nechápu, že jsem se nakonec vdala.![]()
![]()
Sa tu smejem a priateľ na mňa nechápavo pozerá.(A ja na neho tiež,že som to dala-asi sa opäť štipnem)
omg, petra!
lehké letní pastelové líčení nahozené zednickou lžící
ale jak petra píše - vše je jen o preferencích ![]()
To je tak presladené a ta ženská-to je čoooo?
Videla som začiatok a musela som to stopnúť.
Jaksi nemám odvahu si pustit zvuk k tomuto videu.
Bože jak na sebe může někdo toho tolik napajcovat!
No tak sem si to po těch komentářích tu pustila, to je teda něco. Na exponovaných místech má až pět! vrstev něčeho..to je opravdu 'nositelná varianta' (sic) jako stehno. Myslím, že by to mohla užít nějaká víla na comikscon nebo tak někde.
já bych to asi nekomentovala, kdyby ta holka byla řekněme 15letá slečna. ale když pět vrstev rozjasňovače a tvářenky už zvýrazňuje vrásky pod očima a makeup vrásky kolem rtů, je na takovéhle líčení opravdu pozdě ![]()

![]()
To ako vážne?
okrem spodného prádla zabudla odfotiť toaleťák,kefku a pastu![]()
V sektoru B5 chybí hrnek s kávou.![]()
"kdyby měla psa, jako každý slušný člověk...." ...![]()
No tak sem si to po těch komentářích tu pustila, to je teda něco. Na exponovaných místech má až pět! vrstev něčeho..to je opravdu 'nositelná varianta' (sic) jako stehno. Myslím, že by to mohla užít nějaká víla na comikscon nebo tak někde.
Náhodou, zrovna tenhle víkend je v Brně Animfest a podobně vystajlovaných puberťáků jsem tu potkala asi milion. Akorát k tomu měli i nějaký komixový kostým ![]()
No vždyť :) tam to patří :)
monika marešová je stále nezadaná, prý se jí asi chlapi bojí.
no kdo by se nebál zjevu a la vyprsený tank vyválený v peří ![]()

Ale hezký kotníky.
Zdá sa, že moja pubertálna dcéra vie lepšie česky ako ja...toto okomentovala "jak opelichaná slepice"
...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí