V šalině jsrm potkala partičku mířící na Animfest. Slečna s kočičím ocasem pouštěla všechny sednout.![]()
VIP zjevy
a tak vyprsený tank vyválený v peří popřípadě opelichaná slepice.... ty ošlivé šaty se dají svléknout. Tank, no, znám spoustu hřmotnějších a tankem bych je nenazvala. Paní neznám, nic o ní nevím, alekdyby si vzala jiné šaty,nic strašného na ní neshledávám.
Já se zrovna včera a dneska pohybovala kolem výstaviště a viděla jsem spoustu moc pěkných kostýmů :) Kdyby mi nebylo blbé je otravovat, minimálně se slečnou v kovové zbroji a dlouhatánské blond paruce bych se klidně vyfotila :)
právě proto, že ji neznáte, tak nevíte, že paní marešová nikdy nenosí nic normálního, úměrného věku, postavě, a že má nutkavou potřebu být v bulváru aspoň jednou týdně, vždy v něčem takovém. tudíž je předpokládám srozuměna s kritikou.
ty šaty na sobě očividně peří mají a jsou hnusné, příměr je trefný. vyprsená je, poměrně laciným způsobem. myslím, že komentáře jsou prostě jen popisem situace.
jenže když si vezme jiné šaty je to pěkná žena se zcela normální postavou a pěknými vlasy. Jsou horší případy, i mezi kritičkami ,si myslím.
Jenže ona jiné než strašné oblečení nenosí.
A odkdy je omluvou strašného oblečení to, že někdo vypadá ještě hůř?
Reagovala jsem na výraz " vyprsený tank " :-)
Šaty jsem neobhajovala, ty jsou samozřejmě příšerné .
Tank netank, mě by zajímalo čeho by se chlapi měli jako bát??
Byly to ona, kdo si nedávno pořídil kérku "rodina je nade vše", nebo si ji s někým oletu?
Mně připadá ( bez těch strašných šatů samozřejmě ) taková průměrná, ale nějak prostorově hodně výrazná tedy ne.
Zajímavá taky ne, obyč. Ty vlasy se mi líbí.
Myslím, že v jejím případě se ten tank vztahuje především k její urputnosti, s jakou se tlačí do médií. A jak jsem tak prohlédla pár fotek nabídnutých vyhledávačem, vyprsená je v podstatě na všech.;-))
Jo, byla to ona. Mně na ní ten "vyprsenej tank" dost sedí.
A vlastně je mi jí líto. Z manželky Leoše Mareše na úplnou nulu je pořádný bulvární sešup.

bat asi ne, ale na tech fotkach mi pripada takova urputna, zatata... zejmena ve srovnani s nedavno zminenymi "linymi" typy (vica kerekes a ta druha co se ji srulovaly kozy?) mi pripada takova repelentni. ale nejsu chlap:-)
No právě, si myslim, že ne že se jí bojí, jenom jí prostě nechtěj. Pro sebevědomí je určitě lepší se stylizovat do femme fatale s mozkem jaderné vědkyně a miliónovym dědictvím, který se muži "bojí".
na mě taky působí jako tanková zoufalá urputnice, která se za každou cenu snaží nezmizet z povědomí (a přitom ulovit na neustále vystavený dekolt či co nejvíc odhaleného těla asi kohokoli). neříkám, že to tak je, ale že tak působí.
tlustá není, ale je mohutná, hlavně má mohutný krk, což tento dojem umocňuje, jen v jiné rovině.
je mi jí tedy docela líto, pro mě je to jedna z nejvíc se ponižujících žen, co se aktuálně v českém rybníčku nalézají. možná to vnímám špatně, ona to tak určitě nevidí, ale vždycky mě první napadne, jestli to vážně má zapotřebí. být marešem, tak si asi po každém jejím novém článku v bulváru řeknu, že jsem dobře udělala ![]()
Zas na druhou stranu to co jí Mareš udělal byla snad největší bulvární prasárna ever. Za to má u mě Monika malé bezvýznamné plus.
tak to mě minulo
nebo si to nepamatuju. co jí udělal?
Od ní odešel, když byla podruhé těhotná, poté co se měsíce veřejně producíroval s tou děsivou Noidovou Dvořákovou
a tak vyprsený tank vyválený v peří popřípadě opelichaná slepice.... ty ošlivé šaty se dají svléknout. Tank, no, znám spoustu hřmotnějších a tankem bych je nenazvala. Paní neznám, nic o ní nevím, alekdyby si vzala jiné šaty,nic strašného na ní neshledávám.
Vieš čo, ja by som to prehodila.
To, ako človek vyzerá, akú má tvár a postavu môže ovplyvňovať len čiastočne. To, čo si dá na seba, za to je ovšem plne zodpovedný.
K ostatnému sa neviem vyjadriť, český bulvár je úplne mimo môj záber (v podstate aj slovenský, proste nemám prehľad who is who), ale keď pozriem na nejaký zjav, tak hádam vidím, či to zjav je, alebo nie.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí