viktorka_od splavu Bára nebola nikdy krásavica, občas sa mi aj páčila na nejakých fotkách, ale takto spustnuto ako na tejto fotke v jej veku? Nechcem tomu veriť....
VIP zjevy
prďola tak to je ale aranžovaná fotka, to byla i paní paroubková k světu:-)
blond na ní teda nepamatuju, to jí asi mohlo fakt slušet
davejte pozor co pisete... Ja jsem Basikove podobna - stejny (blby ) typ vlasu, ridke a jemne vlasy, vysoke celo, vzadu placata hlava, stejny tvar hlavy a i postava,... Na fotce nikdy nevypadam dobre, obzvlast zezadu nebo profilu
viktorka_od splavu jasně, že aranžovaná, ale není na ní nic, co by nemohla mít i normálně.
je to foto z prehistorie, spíš jako ilustrace, že by šla upravit tak, aby vypadala aspoň velmi dobře
prďola tady ji to slusi moc a mas pravdu,nic co by nemohla mit i ted.
prďola akorát v realu mi přijde, ze má těch vlasú tak čtvrtinu
hodne dávno se mi líbila v červeným mikadu
Potrefenáhusa to asi jo - málo, tenký, zničený. a jestli na tý fotce má paruku, aby to vypadalo líp, tak proč jí nenosí furt?
vždyť hůř, než to co má, by to vypadat nemohlo...
prďola než paruku, to bych to radši ostrihala nakrátko
prďola jo a já bych ji na ty vyfotoshopovany vůbec nepoznala, fakt
prďola nosit pořád paruku nebude dvakrát pohodlný... a někdy ji prostě sundat musíš. pak ty vlasy pod tím musí být teprv strašný
já Basikovou viděla vloni v Malostranský besedě, tedy docela zblízka, vypadala přiměřeně dobře a byla vtipná
viktorka_od splavu jedna moje kamaradka prisla o vlasy nejak kolem tricitky a od te doby nosi paruky pry v podstate non stop. Dokonce v ni i spi. To si vubec neumim predstavit. Videla jsem i foto z dovolene u more a mela ji i ve vode.
crazydaisy moje kamaradka nemá vlasy vůbec a taky nosí paruku, ale na noc, nebo pokud je mezi lidma, který zna, odkládá. Když jsme spolu spaly ve stanu, tak se ptala, jestli mi to nevadi
prislo mi to jak čepice...
Potrefenáhusa no prave, i kdyz je ta paruka sebelepsi, tak si myslim, ze ta kuze pod tim trpi. Tu mou kamosku pry bez ni nikdo z rodiny nevidel, ani manzel. To si teda nejak neumim predstavit![]()
prďola taky bych ji nosit paruku "nenutila",a obdivuju vsechny co to dokazou,ale tenhle problem by dobry kadernik vyresil za hodinu.
proste barva,dobry strih,ale ty dlouhe sediny,fakt ne.
Pred hodne lety sem s ni videla nejaky porad,fakt mi prisla jak zenska,ktera o sebe hodne dba a zajima se o modu,rikala,ze miluje boty,ale tohle je sok.
Zarinya tak já nosit paruku samozřejmě nikoho nenutím
jen jsem si říkala, že pokud je člověk zrovna psychicky na dně a rezignoval na svůj vzhled, jestli dobrá paruka není přece jen lepší než pak tyhle fotky v bulváru? ![]()
ale chápu, že řešit paruku by asi znamenalo nebýt až tak úplně rezignovaný...
prďola no, já si tak říkam, tyhle lidi (bulvární fotografové) se živí tím, že se snaží někoho takhle přistihnout, to by potom znamenalo, že pokud si trochu slavná, tak prostě nemůžeš vyjít ven neupravená (připadně bez tý paruky) i kdyby trakaře padaly..a někdy to holt prostě nejde a je jim to fuk. A pak navíc..šikovnej úhel, fotka z dálky a pohybu a máš to.
Ounz taky myslim...
Ounz Já si takyt myslim, že to ve skutečnosti nebude tak hrozne. Ty fotky jsou hodné nelichotivé a Basiková je dle mne strašně nefotogenicka. Když jsem ji viděla na živo, přišla mi mnohem hezčí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí