VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 12:40

Gatita toto bych v nejake rozumne mire pochopila v jednom pripade: narodilo se by mi dite hermafrodit. Nad tim jsem se kdysi chvilku vazneji zamyslela a kdyby na to prislo, byla jsem rozhodnuta bojovat proti brzke operaci vsemi silami. 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 12:46

continuity tohle bylo zdrave dite, nebo tam aspon nerikali, ze by motivem pristupu rodicu byla nejaka takovahle odchylka. 

Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 12:51

Mutziputzi Rozmarná panička možná je, možná není, to nikdo z nás neví. Mně jen přijde dost - řekněme - neuvážené na základě prohlášení tříletého kluka, že je holka, udělat závěr, že budu tedy vychovávat holku ( mimochodem co si pod tím představit v dnešní době rovnosti pohlaví, že? )

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 12:53

Řvousenka s tou rovností to nechápu, jinak se tedy obávám, že tak neučinila na základě jednoho prohlášení...ale tak můžeme si tady ťukat na čelo jak je určitě blbá, vod čeho jí máme žejo

Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 13:00

Mutziputzi Rovnost ve smyslu žena do dolů a chlap  do kuchyně přeci A jo, přesně vod toho ju tady máme.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 13:46
Reakce na razorblade:

Garfie kdyz si vzpomenu, jak jsem na zakladce porad touzila po chlapeckem obleceni! kdyby ze me tehdy udelali chlapa, byla bych docela nastvana :D a vlastne se mi tahle vlna zase vraci, zacinaj se mi libit unisexovy kousky. :)

​ja si teda pamatuju hodne dlouhy detsky obdobi, kdy jsem chtela byt kluk no jsem moc rada ze to nedopadlo:P

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 13:54

razorblade viktorka_od splavu takovyhle tomboy je dcera.. sukni jen pod nasilim. Doufam z toho vyroste, ja byla se svym zenstvim v souladu uz jako 4 leta. Hlavne aby to nepreslo do faze “vzdy jsem kamosila jen s klukama, jsem totiz takova *jina* mrk-mrk”

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 13:59

Pavlena neboj

Offline moudjahidine
328 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 15:09

Nad tou identifikací jsem docela přemejšlela a několikrát jsme o tom diskutovali s přítelem v rámci otázek výchovy. Mám biologicky dceru, ale zároveň se mi nijak nepříčí myšlenka, že by jednoho dne přišla a řekla, že jako žena se nechce identifikovat. Může se to stát. Shodli jsme se, že uděláme všechno pro to, abychom jí usnadnili, co usnadnit můžeme. Protoze jsme její rodiče.  

Charlize Theron a její prohlášení chápu, nevidím za tím nic jinýho, než snahu to svému dítěti právě ulehčit. A hlavně času na nevratný změny je dost, pokud je to jen běžnej dětskej switch, ukáže se to a vše zůstane při starym. 

Čemu nerozumím, je to, jak vychovávat dítě "jako muže" nebo "jako ženu". V čem se to liší (pomíjím výrazový potřeby jazyka)? Mám za to, že morálka je univerzální. 

Offline moudjahidine
328 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 16:07

Mutziputzi divím se, že nevytáh i UV lampu.

20970 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 17:27

moudjahidine Narovinu priznavam, ze Ochotsky bych taky odebirala

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 18:12

moudjahidine Mozna minila obleceni, hracky, uces a tak? Kdo vi, co rekla puvodne v anglictine, co se dostalo do tamniho bulvaru a co si z toho vybrali a do cestiny prelozili tady u nas.

Offline barbucha blogger
35936 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 18:31

Mutziputzi 

Já asi taky, připadala mi vždycky dost hladová... ale blbou tašku, kterou notabene sám daroval? Ale stejně mě nejvíc baví ta přihlížející manželka - to se jako nemůže dočkat, až ji bude sama nosit?

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 19:09

Mutziputzi Hlavne jak to prohlizel! Musel vedet, ze tam nekdo cmucha, bych to tak ledabylr vzala pres rameno a hodila do kufru...no nevim, porad si tak nejak rikam, zda clovek s takovymi vydelky to ma zapotrebi....

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 19:34
Reakce na moudjahidine:

Nad tou identifikací jsem docela přemejšlela a několikrát jsme o tom diskutovali s přítelem v rámci otázek výchovy. Mám biologicky dceru, ale zároveň se mi nijak nepříčí myšlenka, že by jednoho dne přišla a řekla, že jako žena se nechce identifikovat. Může se to stát. Shodli jsme se, že uděláme všechno pro to, abychom jí usnadnili, co usnadnit můžeme. Protoze jsme její rodiče.  

Charlize Theron a její prohlášení chápu, nevidím za tím nic jinýho, než snahu to svému dítěti právě ulehčit. A hlavně času na nevratný změny je dost, pokud je to jen běžnej dětskej switch, ukáže se to a vše zůstane při starym. 

Čemu nerozumím, je to, jak vychovávat dítě "jako muže" nebo "jako ženu". V čem se to liší (pomíjím výrazový potřeby jazyka)? Mám za to, že morálka je univerzální. 

díky za ten příspěvek

Offline moudjahidine
328 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 19:52

Mutziputzi barbucha Jakoby...  to ohledávání a ostříží expertiza manželky vyvolávají dojem, že buď madame tu tašku nutně potřebuje, nebo by ji prostě rádi výhodně zpeněžili. Ochotská nejspíš bude vemeno, ale jak vidíme, vemeno k vemenu sedá opravdu důsledně.

Offline barbucha blogger
35936 příspěvků moje polička 23. dubna 2019 20:33

moudjahidine 

No ale stejně - to už taky přišel na buben jak ten Řepka nebo co?

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 24. dubna 2019 07:42
Reakce na moudjahidine:

Offline barbucha blogger
35936 příspěvků moje polička 24. dubna 2019 10:35
Reakce na moudjahidine:

Čemu nerozumím, je to, jak vychovávat dítě "jako muže" nebo "jako ženu". V čem se to liší (pomíjím výrazový potřeby jazyka)? 

​Děvčata do kuchyně, chlapci do konírny. Přece.

Sranda, jak se kdekdo prezentuje jakože ten moderní volnomyšlenkář s porozuměním pro vše lidské... a pak z něj lezou takovýhle moudra.

20970 příspěvků moje polička 24. dubna 2019 10:38

barbucha Jestli tim nemysli místo výuky morálce něco tak přízemního jako že klukovi nebude zaplejtat francouzkej cop a pučovat lak na nehty...já osobně v tom nehledam víc