mně teda tenhle účes přijde pro malý holky, alá děti z Bullerbynu. Mikáda jo, ale jiný (chápu teda, že AW už to má asi jako svoji značku)
VIP zjevy
Mutziputzi Jsem otevreny clovek, ale ze se trilete dite identifikuje jako opacne pohlavi a uz pred pubertou mu budou nasazeny hormony, me taky trochu zarazilo. Neni to moc brzy? Jaka treba podstoupil vysetreni? Vic jsem si k tomu nedohledvala, ale docela by me zajimalo vysvetleni odborniku, ne jen clanek na idnes.
Lamicka viděla jsem nedávno dokument s podobným případem u nás, myslim se taky začínalo s hormonama nějak těsně před začátkem puberty, neni to zřejmě nic extra raritního.
Lamicka Předpokládám, že mu hormony bude podávat a vše další realizovat lékař, nikoli adoptivní matka, čili nechápu proč by se musela udeřit do hlavy
Lamicka no, treba mluveni malych chlapcu o sobe samem v zenskem rode je uplne bezny, protoze napodobuji matku jak se uci mluvit atd., pokud ny ho v tu chvili nekdo zacal podporovat v identifikaci s zenskym pohlavim tezko rict, k cemu by doslo.. ale takovy pokus na diteti by mi prisel dost pres caru. mengele hadra
chichi, Rosol se ženou si skákli k Ochotský pro zavazadlo

viktorka_od splavu a to jsem taky kdysi viděla dokument
a ten byl o dětech, který se narodily někdy v 60. letech hermafroditní a prostě se jedno pohlaví chirurgicky odstranilo a nějak se rozhodlo......a stejně to vyplavalo - prostě tohle fakt nejsou věci, který by šly tak snadno změnit, i kdyby mengele matka hodně chtěla (čemuž moc nevěřim)
Mutziputzi Jenomže někteří doktoři jsou na palici-jak často vidíme u plastických chirurgů na této stránce.....Já vůbec nevylučuju, že to dítě se opravdu 100% identifikuje s jiným pohlavím, ale ve třech letech bych rozhodně nedělala žádné závěry, je normální mluvit o sobě jako o druhém pohlaví, projde tím skoro každé dítě. Už jsem tady nakonec psala, že syn mých příbuzných chodil do školky běžně v sukních a šatech, jako jeho sestra. Dnes je to úplně normální puberťák, žádné problémy s identifikací ani sexuální orientací nemá.
Ale tak ono v tom článku taky je, že začne brát hormony před pubertou, teď je mu 7, takže třeba se to ještě vybarví jinak. Úplně přesně nevím, co si představit pod tím "vychovávám ho jako dceru". Teď vzpomínám, jak se jmenoval film na tohle téma....
viktorka_od splavu Nemyslim, ze tohle bude ten pripad. To jsem mela doma taky :) ale bylo jasny, ze je to kluk. Stve me, ze je to nejaky vykrik v bulvaru, pritom by bylo zajimavejsi (ale asi by to tolik neprodavalo) se tim tematem vic zabyvat.
Mutziputzi bouchani do hlavy mi taky prijde prehnane, urcite to bude pod lekarskym dohledem a nejadna se o vymysl celebrity, ale stejne me to zarazilo. Nikdy jsem neslysela, ze by neco takoveho podstoupilo tak male dite. Jak treba psala Potrefenáhusa asi to neni tak raritni.
Potrefenáhusa to jsem taky videla a bylo to dost silene :(
Už vím, Můj růžový život....:-)
Pokud se pamatuju, učili jsme se, že změny chování a indentity u transsexuálů začínají kolem čtvrtého až pátého roku, velké procento z těchto dětí nicméně v budoucnu nepodstoupí změnu pohlaví, ale stanou se homosexuálními (týká se převážně chlapců). Nicméně studovala jsem dávno a mohou existovat nějaké nové výzkumy, nejsem v oboru.
Mutziputzi nene ![]()
Ja zas nemuzu uverit tomu, ze nekdo je schopny probirat sexualni identitu sveho trileteho ditete v novinach a vykladat u toho jaka je osvicena matka. ![]()
Garfie kdyz si vzpomenu, jak jsem na zakladce porad touzila po chlapeckem obleceni! kdyby ze me tehdy udelali chlapa, byla bych docela nastvana :D a vlastne se mi tahle vlna zase vraci, zacinaj se mi libit unisexovy kousky. :)
continuity a co je na tom stigmatizujícího? má nechat spekulovat radši bulvár?
Mutziputzi Tak to je asi jasný, ze mu nebude dávat sama hormony jak lžičku rybího tuku denně na zdravý kosti. Ale někteří lékaři za prachy splní každé přání. Ten umělej Ken například se taky nepřešil sám v kroužku vyšší dívčí.
Nedavno jsem videla kousek dokumentu o nejake skolce, kde nedelaji rozdil mezi pohlavimi. Byl tam i rozhovor s rodici, kteri svemu ctyrletemu diteti tajili jeho pohlavi, dali mu nejake neutralni jmeno a pry ruzne menili zajmena, kdyz o nem mluvili, aby ho zbytecne neovlivnovali. Problesklo mi tenkrat hlavou, ze aspon ze ta nemcina (byli to Nemci) je sama o sobe dost genderove neutralni, ze ti rodice aspon neprasi a nezamenuji ta ruzna pricesti a tak, jinak uz by to byla opravdu schiza. Prislo mi to jako dost kruty experiment prastenych rodicu.
Řvousenka jistě, čili předpokládáme, že Ms. Theron je rozmarná panička a z plezíru si nechá přešít dítě, páč se udeřila...dobře tedy
Mutziputzi nepodsouvej, ja nic o zadnem stigmatu nepisu. Razim presvedceni, ze deti maji narok na svoje soukromi. Stejne jako necpu jejich fotky na net, taky verejne neprobiram jejich zdravotni stav.
continuity to neni zdravotní stav, když už...jinak je asi velkej rozdíl mezi neznámou Máňou, co by se chtěla zviditelnit a mezi veřejnou osobou s bulvárem za zadkem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí