...ať je jak vítrrrrrrrr... To je taky dobrý, hahaha
VIP zjevy
Nedostatek talentu? Tím nemyslím, že neudrží notu, ale prostě nemá to "něco" , náboj, nebo jak to říct. Když jsem slyšela, jak přezpívala Cernou vodu od Nerezu, utřela jsem slzu.
Jo, to jsem taky nevydýchala. Ale popravdě, to je jedna z věcí, kde by u mne s remakem neměl šanci vůbec nikdo.
Tak Vondrackovou se to prolomilo, tak to vemem z gruntu podme - kdo mistni ze teda volil ANO a Milose?
Omylem vloženo 2x.
to už by ale patřilo do rubriky přiznání.
dobrý!!!
"někdy si ten barrandov pusťte, nevím, jak se ten její pořad jmenuje, a pokud nával cukrblikového afektu a umělých naučených a očividně pilovaných gest vydržíte déle než pět minut, sním klobouk "
ehm... kdykoliv si barrandov pustte a mate sanci, ze tam brozova bude :D
Ještě aby tam nebyla, když žije s generálním ředitelem...
![]()
Já si to nepamatuju, ale fakt ne, jako mám takový tušení, ale nejsem si jistá, hrozný!:-D Prezidentské si pamatuji a jezevec to nebyl. A taky si pamatuji, že do senátu jsem volit nešla, protože jsem přijela domů v 1 a měla jsem hrozně mastné vlasy a prostě jsem zachování si image u nás na dědině vyhodnotila jako vyšší prioritu než svou občanskou povinnost.
LOL, to je jak já. taky jsem mnoho nesmírně důležitých událostí prošvihla, protože jsem měla hrozně mastný vlasy (nebo tak něco).
Brožová patřívala do toho kroužku děvčat, která zamlada posedávala v lobby nejlepších pražských hotelů.... a z nějakého důvodu je to na ní "na stará kolena" vidět. (Spolu třeba a Kačenkou Kornovou nebo Martinou Formanovou... na nich to dneska tolik vidět není, řekla bych, jako na Kačce B.)
ja se přiznám, že zpěv LV nesnesu a fyzicky mě bolí. A to mi ta osoba nijak nevadí. Ten hlas je prostě děsuplny. Je u mě v TOP3 antizpevacek spolu s Dadou Patrasovou a Heidi Janků.
Ale v dabingu mi nevadí.
Ona i ta Kačenka Toman Kovarčík Soukup a nevímkdoještě Brožová taky cosi kdysi zpívala. To vám byla taková krááása, kdybyste to znali....
Jó, pokud si dobře pamatuju, tenkrát vydala (dárek od pana Tomana tuším) album s názvem Ráda se svlékám! A mělo to myslím nějakou prapodivnou telefonní reklamu
A k tomu prášek na praní? Nebo naopak.
Ten prášek na praní měla, myslím, nějaká typka, co vypadla jako první v Superstar.
Brožová zpívala Matu Hari v muzikálu Michala Davida, hrál tam náš příbuznej, tak jsme na to byli. Ani nevím, jestli uměla zpívat, páč jsem furt přemýšlela, proč tam obsadili jakože za mladou holku takovou rašpli. To bilo do očí.
děkuji, díky Vám mám skvělé ráno. Tedy až na tu potřísněnou obrazovku PC od kávy.
Cetla jsem "prasek na spani"....
Není zač. Chci taky zlepšit, jsem dneska nějaká ospalá, mám divnej tlak a potřebuji něco dělat.:-D
no protože má pověst krásné ženy, která vůbec nestárne a stejně jakou kuklová, když hrála v padesáti princeznu, na to pořád má. a nikdo se neodváží jí říct, že to už dávno, asi tak 20 let, není pravda, protože sice 20 let vypadá pořád stejně, ale jako pořád stejně nabalzamovaná mumie![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí