VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. června 2017 15:12
Reakce na Jiná Realita:

Paže ne no

Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 07. června 2017 15:14

Vy tady té Kačence tak spíláte a vona přitom byla jako členka delegace s krtkem v Číně. Kdo z vás to má?

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 07. června 2017 15:15
Reakce na Luna:

Můj bratranec miluje Lucku Vondráčkovou. Už roky. Je to pohledný, inteligentní vysokoškolák, milujícín otec, manžel a pravidelně navštěvující posilovnu a kadeřníka. 

Lucka V. a ani Lucka B. mi nevadí. Havlovou mám ráda. Brožovou mám ve stejné kategorii jako Ivanu Trump. Nesnáším Táňu Gregor. Přijde mi strašně falešná.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 07. června 2017 15:18
Reakce na Jiná Realita:

Mojí mámě se Brožová moc líbí, navíc se na ní dívá v nějakém jejím pořadu, kde se ptá delších celéébrit, co jako doma, co dělaj, co vařej a co děcka. A hrozně protivně do toho tak nahlas přitakává za každým jejich slovem hm hm hm.

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 07. června 2017 15:23

Kolega mého přítele (24let) poslouchá Duo Jamaha, má podepsané jejich plakáty a chodí na koncerty. V autě s nálepkou Ortel vozí polštářek Duo Jamaha. Nevěřila jsem, dokud přítel nedonesl foto jako důkazní materiál

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 07. června 2017 15:25

V kterym pořadu to ta Lucka Vondráčková byla, jak sledovali její práci a celkově její aktivity, a pak si jí tam tak ošklivě podali za její "tvorbu"? Už to nějaký ten pátek bude, protože tam měla ještě takovej ten otrhanej účes. Ale hrozně tam svým jednáním u mě stoupla. Moderátor si jí tam podává, že vlastně píše a zpívá s.ačky, at si ty svý texty zkusí přečíst bez hudebního doprovodu jaká je to hrůza a jak to se svým vzděláním, inteligencí a zájmy může dělat.A ona se tam tak hezky usmívá, hájí sebe i své rodiče, snaží se být příjemná a pak ho velice příjemně a svěže pošle do háje.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 07. června 2017 15:27
Reakce na zelene.oko:

:-DHahaha, mě máma říkala, že mi zaplatí, pokud půjdu s ní na koncert, jakože mi zaplatí nejen ten koncert ale i tu újmu:-D.Nakonec jsem nešla, nebylo to blízko, jinak bych se asi obětovala i zdarma. U nás to poslouchaly děti a pak se mi jedna písnička tak zaryla pod kůži, že jsem si ji imrvere notovala...o děs.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 07. června 2017 15:30
Reakce na Karja:

já mám na Lucku trochu úchylku od mala, chodila jsem s ní (ne teda do třídy) na základku. A vlastně i na vejšku, na jinej obor teda, ale viděla jsem ji párkrát naživo a tenkrát byla fakt jak malý dítě, strašně hubená a ještě zabalená do volnýho oblečení. Vlastně to pořád nedokážu pochopit, proč dělá takový sra*ky, není sice nějaká extra zpěvačka, ale hlas je mi příjemnej a snadno rozpoznatelnej (hudba i celkovej styl jde teda těžce mimo mě) a musím jí přiznat, že fakt dobře dabuje. Jediný vysvětlení pro mě je, že jí se to fakt líbí a dělá to nejspíš teda asi upřímně. Jedna známá s ní dělala kdysi něco v divadle a říkala, že Lucka byla fakt profík, vždycky připravená a milá a že na sobě vždycky hodně dřela.

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 07. června 2017 15:35
Reakce na Karja:

Já jsem asi divná, mně je odjakživa sympatická. Její tvorba jde mimo mě, kromě jedné písně, která kdysi zněla z rádií a rezonovala s mým momentálním duševním rozpoložením. Ale přijde mi, že jako jedna z mála ustála mladou slávu, je poctivá a dříč.

Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 07. června 2017 15:44
Reakce na Karja:

Myslím, že to byl Burianův Den žen. Jan Burian, kterého mám jinak moc ráda, tam v jednom díle tak zdeptal Olinku Šípkovou, že se nakonec rozbrečela a utekla. Ne že bych Olinku nějak musela, ale nakonec mi jí bylo až líto. Šlo o to, že JB z ní chtěl za každou cenu vypáčit, proč je podle ní dobré pít energeťáky a makat ve fit centrech a ne raději jíst ovoce a běhat po lese.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 07. června 2017 15:46
Reakce na Řvousenka:

tenhle Burianův pořad mi Buriana docela zhnusil, do tý doby jsem ho měla docela ráda. Ještě byl takhle podobně debilní v díle s Žilkovou a Agátou, ale ty na něj teda kašlaly

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 07. června 2017 15:51
Reakce na Luna:

Jo, přesně jak říkáte, pořád stejná, jako ve 12 

https://www.youtube.com/watch?v=mGXR6Xc46Zw

Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 07. června 2017 16:22
Reakce na Potrefenáhusa:

Vám fakt zpěv LV nevadí? Mě se zdá, že ten její hlas je naprosto nezajímavý a bez výrazu, na školní besídku dobrej. Ale je fakt, že jsou i horší, například Terezka Kerndlová. To její kníkání se fakt nedá.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 07. června 2017 16:28
Reakce na Řvousenka:

nevadí, ale to, co zpívá, se nedá. Když mluví, tak se mi její hlas líbí. Kerndlovou vůbec neznám (jak zpívá), já tyhle věci vůbec neposlouchám, jak jsem psala, na tu Lucku jsem vysazená, jak ji "znám" odmala

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 07. června 2017 16:33

Ta Lucka už se probírala mockrát, i na MP. Já ji taky nemám ráda, ale přitom se za to trochu stydím. Uznávám, že je inteligentní, šikovná a pracovitá, ale prostě na mě působí tak vzorně a šprťácky, nemůžu si pomoct. Přitom můj nejlepší kamarád s ní točil rozhovor a byl z ní úplně nadšený, jak je super, milá, sympatická, pohodová....nevím přesně, co mi vadí. Možná by se to změnilo při osobním kontaktu, těžko říct. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 07. června 2017 16:38
Reakce na Garfie:

možná se snaží moc. Nebo tam nemá nějakou vlastní invenci, je "jenom" interpretka a třeba mně to přijde u hudby většinou málo

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 07. června 2017 16:39
Reakce na Garfie:

Nedostatek talentu? Tím nemyslím, že neudrží notu, ale prostě nemá to "něco" , náboj, nebo jak to říct. Když jsem slyšela, jak přezpívala Cernou vodu od Nerezu, utřela jsem  slzu. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 07. června 2017 16:42
Reakce na Isca:

nebo boty proti lásce

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 07. června 2017 16:42
Reakce na Garfie:

Jo, to jste naprosto přesně vystihla můj pocit...

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 07. června 2017 16:43

S Brožovou chodil na gympl jeden můj expřítel. Říkal, že byla naprosto nenápadná /teda hezká, dlouhovlasá, štíhlá, to jo/, že její hlavní hobby byli koně /jezdectví/