https://www.expres.cz/celebrity/bohus-matus-vztah-lucie-sex.A190604_170326_dx-celebrity_krio
Papír na panenství - určitě jste si v 16 taky přály, aby se o vás psalo v novinách![]()
https://www.expres.cz/celebrity/bohus-matus-vztah-lucie-sex.A190604_170326_dx-celebrity_krio
Papír na panenství - určitě jste si v 16 taky přály, aby se o vás psalo v novinách![]()
Sweet Potato "Neříkám, že bych někdy nedováděl..." Kam jsem to klikla ![]()
Potrefenáhusa Já teda ten zelenej smajlík nemusím, ale tady je plně na místě.
Panebože, do čehos´ to duši dal...
Potrefenáhusa Já teda ten zelenej smajlík nemusím, ale tady je plně na místě.
Panebože, do čehos´ to duši dal...
Do Bohuše Matuše
?
Sweet Potato Já už o nich něco četla včera (teda asi ten článek, co on teď popírá), jakože už vztah konečně došel naplnění nebo tak něco a váhala jsem, jestli to sem dát. ALe rozhodla jsem se tím vůbec nezabývat...on je TAK slizkej!!! ![]()
Sweet Potato kristapana! ten clovek je stejny prase jako ti panove v pripravovanem Klusakove dokumentu. a jeste ty kecy k tomu![]()
razorblade mně to přijde strašně úchylný, ještě to takhle rozmatlávat, fakt to dělá dojem něčeho hrozně perverzního a nezdravýho, přitom kdyby spolu normálně žili, tak by za chvíli nikdo ani necek a bylo by to (víceméně) normální, ale tohle rozmazávání je strašně nechutný a pro tu holku mi to přijde strašně ubližující.
razorblade Snad ještě horší. Protože on si na ní ještě dělá promo. Jinak by se o něm sotva psalo.
Sweet Potato Dobrej ouchylak, co navic nesoulozi. Nechutne!
Potrefenáhusa Nejpříšernější mi teda přišlo to dřívější vyjádření, že si ji pomazlil. Brrrr
Klara Jo, to bylo hodne nechutny, byt tata te divky, normalne mu pujdu dat pres hubun
Koupil jsem ji kralicky a mysicky" ![]()
Sweet Potato a nechodil už před pár lety s nějakou mladou holkou? si vybavuju, že už se něco takovýho řešilo... bylo to stejně nechutný![]()
nebo je to ona, asi...?
Magráta Jedno kolo už proběhlo, možná před rokem. S tou samou. Rodiče jsou prý nadšeni.
Sweet Potato mne z toho teda najhorsie vychadzaju ti rodicia
Janulik03 presne
Janulik03 viktorka_od splavu 16letou dceru ale už asi není možné přivázat za nohu řetězem?
Potrefenáhusa ja myslim, ze ji tehdy bylo 14
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.