hmm ted me napada ze jsem se po delsi dobe videla s jednou osobou a mela jsem nutkani optat se jestli nema zanet stitne zlazy
tak zeby vicka?
VIP zjevy
Emerald dobra sprava, dufam ze uz mi to vydrzi
Janulik03 jo to je fakt přirozený, když to srovnám se sebou a mně známejma případama.
viktorka_od splavu kdyby sem nebylo takový martýrium dávat fotky, tak sem taky dám, aby bylo vidět, že to není zase možná tak extrémní, jak se mohlo zdát. v podstatě jsem spokojená. jen prostě jinej vzhled, já to tak neprožívám. mám zvláštní barvu očí a díky operaci se můžu líčit mnohem rozmanitěji a vypadat fakt pokaždý jinak. navíc já jsem obecně fanda různých modifikací těla, i když nemám osobně nic - kéry, piercingy (krom permanent makeupu obočí), takže i bytostně mi to fakt nevadí. i jak jsem psala, že bych chtěla zase šikmý, tak to spíš, že bude "čas na změnu" :)
mitford sister tak saprekonaj a skus pridat, na davani foto mi tu nepride nic moc zlozite
Janulik03 no jako jednoduchý to není, když fotky mám v mobilu, píšu na ntb...a nemám žádnou fotku před - měla jsem to předtím zhruba jako ty "po", ale jako velmi zhruba, nejsme si podobné... tak teda jen jako důkaz, že nemám oči jak talíře, jak jsem to předtím možná trochu nešikovně formulovala :) ![]()
Znala jsem jednu paní, ta měla po operaci oči jak dravec, takové kulaté a jakoby vysoké vnitřní koutky. Na jiné bych to asi nepoznala, vypadala jen trochu míň unavená, taková odpočatá... Asi záleží, jak se to řízne.
Sestra má víčka upravená taky a oči má kulatější. Zvláštní je,že ted' po té operaci je najednou hrozně podobná mamce,to dřív nebylo tk zjevné.
Asi záleží, jak se to řízne.
No právě. Já mám prostě oči jak za mlada, to je jediná změna ![]()
A jinak Melania hezky pěkně ![]()

Až na tradičně děsnej makeup.

Možná by si taky měla nechat udělat víčka ![]()
barbucha nad Melanii jsem vcera taky achala. A obdivuju ji, ze to dava uplne bez kabelky. Mne by urcite na tom travniku zacalo tyct z nosu. :D
razorblade predpokladam, ze kapesnicek ma v rukavu;-)
Kabelka mi taky chyběla, bez ní je to divný, takovej nekompletní outfit ![]()
Melánii se tam trochu rýsuje panděro, jako tehdá Monice B., by mi vadilo.
Janulik03 Pěkné to máš. Já jsem teď zhruba na Tvém stavu "po", co se týká místa, kde mi končí víčka. Ale kolegyně, o které jsem psala, má teď oči víc kulaté a víčka zapadlejší. Občas to je ve větším vidět na starých babičkách a o to bych nestála. Takže nevím, asi se na to vykašlu. Nebo ten neinvazivní zákrok?
Katka taky jsem měla šikmé oči a mám kulaté. takový vysoký a přitom koutky mi jdou dolů. když je úmyslně trochu vykulím, je to jak komiks manga. naučila jsem se to mít ráda, ale příště, jestli to půjde, možná požádám, ať mi udělají šikmý. myslím, že to umí, jde jen o to, jak říznout. jen to asi lidi moc nechtěj :D
Mně ten operatér při prohlídce říkal, že mám takový orientální tvar očí, že ten zachováme, tak jsem byla celkem klidná. Asi jsem mu to měla připomenout ještě těsně před tou operací, tvar teda nezachoval. A je vtipný, jak lidi, co mě delší dobu neviděli, přemýšlí, co je na mně jinak. Nedokážou to formulovat, takže zkouší: vlasy, makeup?
Pod vlivem zdejsi diskuze jsem vcera nenapadne pozorovala vicka sve matky, ktere tahne na 70, a dobry. Operace by se mi v nejblizsich 30 letech mela vyhnout. :D
razorblade kukni aj otcovi ![]()
Janulik03 ten by operaci potreboval jako sul, babicka, jeho matka, uz ji pred 20 lety absolvovala. ja ale mam spis ty vykuleny oci po mati. :D
razorblade tak zo mas dobre, dcera ma oci po svojom otcovi, velke , ale zasmaju hrozne vaky pod ocami, ked su unaveni , uplne kabele
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí