barbucha
moje rec. od toho prece to decko ma rodice!
VIP zjevy
barbucha - obávám se, že těch úchylů je víc než dost. Nedávno propíraný dokument, který pripravuje seznam, volavky dospělí herečky co hrály 13 holky na netu. Z toho bylo šoufl mě. Tady je strašně důležitá osvěta a oni i počítají s tím, že to půjde do škol.
viktorka_od splavu hele ale tak my nevíme, jestli se třeba něco z toho nestalo, třeba se rodiče stavěj na hlavu a je jim to houby platný?
Jinak mě na tom nepřijde (v obecný rovině) nejhorší sex se 16letou holkou, na tom neni nic úchylnýho ani pedofilního, ale ta psychická nevyrovnanost zúčastněných (i když tady z těch vyjádření mi přijde, že Matuš teda fakt žádnou mentální převahu mít nemůže ani nad malým dítětem) - ale jakože chodit se starým dědkem fakt asi sebere kus mládí a dost často to toho člověka mentálně poškodí, že ty vývojový fáze nějaký jsou a člověk si je tim strašně přeskočí
(Tohle mi vždycky přišlo třeba u Kachyni a Mihulový, i když nějakým způsobem ten vztah určitě musel bejt strašně obohacující a zajímavej - spíš mi to přijde v rovině psychickýho zneužívání
Myslím, že muži, kteří chodí s takto mladými "ženami", jsou hlavně osobnostně nezralí a na vztah s mentálně dospělou ženou si z různých důvodů netroufnou. To že starší muži mají sex s patnáctiletou, nebo šestnáctiletou mě neudivuje ani nepobuřuje, jsou prostě přitažlivé. Divnější je pro mě ten vztah.
barbucha viktorka_od splavu maminka jedne dceriny spoluzacky je "umelkyne", velmi ambiciozni, pokud jde o jeji dceru. Taha ji vsude pokonkurzech, cpe ji kde se da, mluvi o ni jako o nadejne zpevacce. Kdyz se nase dcery zucastnily pevecke souteze, tak za mnou prisla, jak je skvele, ze jsou nase dcery tak uspesne (2.trida, soutez na ZS
). Verim, ze nekteri rodice z takoveho vztahu muzou mit i radost.
Artuš Chobot![]()
Mutziputzi taky jsem nebožáka politovala...
Potrefenáhusa No Janda z Olympiku si tu svoji soucasnou manzelku taky nasel na gymnaziu a bylo mu pres 50 urcite. Ale ten mi nijak uchylnej neprijde.
A vzpominam si, ze ta manzelka v nejakem rozhovoru rikala, ze maminka z toho byla nestastna a tata to shrnul, no tak to bude takovej romanek, na to budes jednou vzpominat.....:-D.
Mne na tom nevadi ani ten vekovy rozdil ale ty nechutne kecy. Kdyby rekl, jo, vim ze je mlada, ale mam ji proste rad, nic s tim neudelam a dalsi reci si odpustil, tak by to nikoho moc nezajimalo..
Mutziputzi Jo to je Farny aha!
Potrefenáhusa ještě že ne Tomáš nebo Jonáš ![]()
Kokoska Tomas:-D:-D
Artuš mi přijde fajn. A to příjmení je blbý i s obyčejným Janem. Ale já všeobecné mám raději neobvyklá jména. Máme teď v okolí 5 Elišek a 3 Verunky a 4 Jakuby. Zlaty Artuš!
notna já mám totálně obvyklý jméno, nejspíš v první 10, určitě v první 15 - a za celej zivot se se jmenovkynema potkavam hrozne zřídka, timhle bych se moc při vyberu moc netrapila
Potrefenáhusa Nevím, jak bych to vysvětlila, nechci se nikoho dotknout, je to fakt každého věc, ale ty.opakujici se módní jména mi přijdou takové stádní. A v kolektivu je to děs! Rozlišit pět Elišek se nám nepodařilo jinak než příjmením.
notna Mne ty vlny prijdou hrozne zajimavy, jako cim to je, ze se nejaka jmena dostanou do popredi a pak za 10 let zas nic...
Modnost Elisek jsem nepochopila, jedno z nejhorsich jmen ever!
notna vysvetlit to nepotrebuju, já to chápu, ale ve vyberu jména, který by mi přišlo krásný, by mě to neomezilo.navrch se ty módní vlny někdy těžko sledujou dopredu, někdy se to zjisti až ve školce...
Potrefenáhusa Mě právě statistika jmen narozených dětí v předchozích letech odradila od jména Anna. Pořád se mi moc líbí, ale ten velký vyskyt v okolí mě odradil.
Na druhou stranu jméno dcery v posledních letech v žebříčku dávaných jmen velmi výrazně poskočilo nahoru, takže tu davovku přes veškeré úsilí mít doma taky budu ![]()
notna No já se možná taky trefím do módní vlny, i doktorka v porodnici mi teď řekla, že Viktorů se teď rodí hodně. Statistika tak zatím nevypadá, ale po pár letech to bohužel může být pravda. No, ale už to asi měnit nebudeme, ačkoliv radost z toho nemám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí