No ale ne v sedesati, v jejich letech se do ni klido stylizuju
VIP zjevy
ja bych takhle v sedesati vypadat nechtela, je to trapny. vypadat jako pipka ve dvaceti je ok, ale pipka s vnoucatama![]()
Neni problem, nekomu lip sedne ta od Nemcovy![]()
nic mezi tim, jo?
Já na opačným pólu Kotvalovou nemám, takže mezi Magdalénou Novotnou a třeba Ivanou Trump mam jí.
já beru Kristin Scott Thomas
Chic starší dámy.

já beru Kristin Scott Thomas
jjjj![]()
Mutziputzi tu od nemcove si necham na 80;-)
Takhle šik ale můžou bejt všechny dámy, u nich hraje roli vkus, ne řekněme zachovalost.
Právě, že takhle hezká může být každá. Kotvalová na mne působí hrozně nepřirozeně. A jako vzor bych ji nebrala.
Zachovalost? Já naivka myslela, že právě u těch dam, co vypadají v šedesáti při slabém světle jako dvacítky, je to právě nezachovalost....vadné součástky vyměněny nebo předělány ![]()
![]()
a není ta plavková fotka nějaká starší? tamara je navíc docela známá tím, že fotky všude povoluje jen retušované, vlastní apod., krom samozřejmě akcí, kde to nemá možnost ovlivnit. fotka ve žlutých šatech a v plavkách mi přijde, jako že je od sebe dělí aspoň pár let. viz ruce, ty má ve žlutých šatech úplně jiné, ve smyslu bohužle horší. to se za týden nestane.
No dyk, aspoň se na to dá koukat, na autě si taky nenecham rezavej blatník.
2012, mně se prostě líbí, asi na tu místní "přirozenost" moc nejsem
z mého pohledu asi lepší tamara než macronová ![]()
No, já myslím, že to je právě úplně stejnej typ, je mezi nima 10 let rozdíl, moc Tamaře nevěřim, že přešaltuje na šik bábu, pardon dámu, jak se tady tomu říká![]()
Mně Tamara nevadí, i se mi vzhledem k jejímu věku líbí. Jen kdybych chtěla na sobě aplikovat ty úpravy, tak mám strach, že by mi z toho vylezla Patrasová.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí