Nevim no, s věkem podle mě porozumění v žádném ohledu nesouvisí, vyzkoušeno za vás!
VIP zjevy
Si myslím, ze ten věk řeší hlavně okolí, měl by se člověk rovnou připravit třeba o roky stastnyho vztahu se strachem, aby jednou manželovi nemusel utirat zadek? To se musí člověk rozhodnout sám, co mu za co stojí.
Potrefenáhusa Navíc není žádná jistota, že to utíráním zadku neskončí i u vrstevníků, že jo.
Potrefenáhusa tak hele to na 90 % stejne prijde, ale ty roky.. jde o to jestli jich je tolik aby to stalo za to. ve dvaceti mas pred sebou jeste spoustu stastnych let... ale praveze od zacatku domenica byla rec o sbaleni 40lete sedesatnikem.. no tam proste tech roku z podstaty veci moc nebude. a az bude ji 60, bude mit pred sebou jeste 20-30 let, sama, pac ona tezko sbali 40letyho chlapika
teda pisu obecne, prumerne doziti a tak, vyjimky pochopitelne jsou a budou. ale uz i me docela tizi (a to jsme stejne stari a 50-) ze uz si proste moc dlouho toho aktivniho zivota neuzijeme, ze jsme “nejlepsi roky” stravili s jinyma lidma
viktorka_od splavu bych ti přála vidět osoby 80+ z naší rodiny, obecně v tom vidět problém je prostě nesmysl
viktorka_od splavu já to chápu, mne to vysvětlovat nemusíš, ale ať si tohle kazdej rozhodne sám, nikomu do toho nic není. Ideální zivot nežije nikdo
tuhle jsem četla nejakej rozhovor s Maciuchovou...jsem si 100% jistá, ze ji ten adamira za to stal
Mutziputzi tak vase rodina neni nase rodina. u nas se toho veku skoro nikdo nedozil a u muze myslim nikdo, u nas je to celkem predvidatelny.
Potrefenáhusa no tak to samozrejme. puvodni myslenka byla ta, ze dotycny pan muze obliznout vsech deset, jestlize sam neni az tak uzasnej, ze si ho pani vsimne, tot vse:-)
viktorka_od splavu Možná někdy platí i v tomto ohledu. že kvalita převáží nad kvantitou
.
Ono treba takovy Krampol je priklad,ze ani mladsi partner neni vzdycky vyhra.![]()
Krampol 80let a Krampolova 57let.
Potrefenáhusa Navíc není žádná jistota, že to utíráním zadku neskončí i u vrstevníků, že jo.
presne tak....kamaradka si na intimni zivot stezovala uz pred 15lety a jeji manzel byl o dva roky mladsi nez ona...
Muzuv bratr o osm let mladsi nez on,teoreticky by se ke me tedy vekove hodil vic pred par lety zemrel.....vecer sel spat a rano se neprobudil.![]()
By me nikdy nenapadlo nezacit nebo skoncit vztah kvuli veku.
Zarinya kdyz to neni tak, ze potkam super chlapka po vsech strankach, ale zjistim, ze je mu 60+, tak si teda reknu, ze do toho nejdu, protoze za deset let mi nemusi stacit. U mne nenastane ani ta prvni faze.
Toto ma kazdy dost jinak.
continuity jak to můžeš vědět?
Mutziputzi protoze za 30 let, co me chlapi zajimaji, jeste nenastala. Ja jsem spis na mladsi, to zas nastava celkem pravidelne.
Ja vzdy fandila spis Lancelotovi nez Artusovi.
continuity musim rict ze u me prvni faze jednou nastala, vek nebyl v nicem na prekazku, ale zpetne jsem rada ze z toho nic nebylo... z jinych duvodu, ale dnes je proste fakt jinde, duchodce...
Zarinya Hlásím se taky do klubu, rozdíl 19let, poznali jsme se těsně před mou maturitou. A bylo to hned, ten okamžik nezapomenu, byli jsme oba jak po zásahu bleskem. A neměnila bych, i kdybych mohla vybírat znovu, i když má teď špatné zdraví, když já jsem tzv.na vrcholu.
Zarinya To je moc krasny a moc ti to preju a mam stejny nazor jako ty;-)
A mam perlicku, kdyz muj stryc slavil padesatku, tak udelal jednu oslavu jen pro netere, (taky to slavil asi 14 dni nez se vsichni vystridali) a vetsinu oslavy se probirala jeho napadnice, ktere bylo dvacet, tedy respektive to, jak ji odradit. No jako nekteri chlapi za ty mlady pritelkyne ani nemuzoi, proste jen jsou slabi!
K tem generacnim rozdilum.... Pred rokem jsem nastupovala do nove prace. Po rodicovske dovolene. Vetsine kolegyn je cerstvych 30, nebo ani to ne. Ja mam sice porad dojem, ze jsme vlastne stejne stare, ze 4-5 let vem cert. No ale kdyz se spolu bavime na obede, kolikrat se nechytam. To je tady narazka na game of thrones, tamhle na nejaky blog, i trochu jinak mluvi, ja se v mailech (i v tech internich) desne vypisuji, efektivni jak jirasek, ony v pohode napisi "sem" misto "jsem". A ne, nejsou to zadne blbky, naopak. Proste uz jsou nekde jinde, a to jsem se s nekterymi mohla potkat na fakulte.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí