trochu to souvisí s věkovým tématem...
právě jsem zjistila, že kamile nývltové není ještě 30
odvolávám vše, co jsem napsala o petře němcové, vedle kamily vypadá jak její spolužačka.

trochu to souvisí s věkovým tématem...
právě jsem zjistila, že kamile nývltové není ještě 30
odvolávám vše, co jsem napsala o petře němcové, vedle kamily vypadá jak její spolužačka.

diky.:-)
Gatita To neni vekem ale, to je I tim jednak, ze uz jsi po materske a celkove jako jine konicky, mne je 30 a jako serialy a blogy nesleduji, v kapelach se neorintuji a nebyla jsem jina ani pred 5 lety.
Karja A my se jeste ucili se spolu vubec domluvit.
Muz mluvi jen recky a nemecky a ja neumela ani nemecky .![]()
A mam perlicku, kdyz muj stryc slavil padesatku, tak udelal jednu oslavu jen pro netere, (taky to slavil asi 14 dni nez se vsichni vystridali) a vetsinu oslavy se probirala jeho napadnice, ktere bylo dvacet, tedy respektive to, jak ji odradit. No jako nekteri chlapi za ty mlady pritelkyne ani nemuzoi, proste jen jsou slabi!
Cha, nápadnice mýho otce (mnohem mladší než já) mi chodily plakat na rameno, proč se před nima zapírá... a vyzvídat, jestli nemá nějakou jinou (no samozřejmě, a ne jednu). Pravidelně navštěvovaly společenský události, kde by se bejval moh vyskytnout a šmírovaly, a ctihodný kmet měl dost hoňku, aby zmizel včas, než se potkaj třeba dvě najednou ![]()
V sedmdesáti projevil aspoň - relativně - tolik slušnosti a rozumu, že pojal za choť moji vrstevnici ![]()
Gatita Tohle ale nemusí být tím, že jsi o pár let starší než kolegyně, třeba máš jenom jiné zájmy.
Já se v některých tématech mezi svými vrstevníky vůbec nechytám, chybí mi téměř přehled o sportu, seriály taky nesleduju,prostě mě to nebaví, tak tím neztrácím čas. O existenci Game of thrones jsem se mimochodem dozvěděla od svého 44 letého šéfa, takže to nechytání v takových tématem není úplně o věku.
Teď nedávno někdo v práci říkal nějakou historku o Markétě Davidové, jsem netušila, kdo to je a chvíli jsem si myslela, že to je někdo nový kdo k nám nastoupil do práce.
Černá kočka a kdo to teda je? ![]()
![]()
Paní se věnuje biatlonu.
Černá kočka Jsem se taky chtela zeptat, kdo to teda vlastne je, ale pokud je to biatlonistka....s timto sportem uz jsem se tu kdysi davno ztrapnila vic nez dost!!! ![]()
Si myslím, ze ten věk řeší hlavně okolí, měl by se člověk rovnou připravit třeba o roky stastnyho vztahu se strachem, aby jednou manželovi nemusel utirat zadek? To se musí člověk rozhodnout sám, co mu za co stojí.
na otazku, jestli se nebojim, ze dotycnemu budu za nejakou dobu utirat zadek, jsem odpovidala, ze muzu za rok onemocnet nebo mit nehodu a zadek bude utirat on mne![]()
Karja A my se jeste ucili se spolu vubec domluvit.
Muz mluvi jen recky a nemecky a ja neumela ani nemecky .
To je zajímavé. Jakože jste se do sebe zamilovali a začali vztah, ačkoli jste spolu vůbec nemohli mluvit? To si vůbec nedokážu představit. Nicméně je fajn , že vám to vyšlo.
Zarinya znam takovy pripad. Ji bylo 18, on o cca 2o let starsi, byl v CSSR jako clen nejake zahranicni delegace. Uvideli se a věděli. On musel odjet, psali si, dopisy jim musel nekdo prekladat, protoze on mluvil spanelsky a francouzsky, ona cesky a rusky. Po velkych peripetiich ona odjela za nim a vzali se. Tenkrat to znamenalo prijit o obcanstvi, uz nikdy nevidela matku, coz samozrejme v dobe odjezdu nevedela. Manzelstvi bylo velice stastne s peti detma, muz si ji opravdu vazil a mela s nim krasny zivot.
notna To je jako z Lásky nebeské ![]()
Pinot Noir No jo :-)
Jiná Realita Možná je to blbý záběr, ale vypadá jak padesátka po nepovedených plastikách.
Zarinya jo, cely jeji zivot je dost neuveritelny, ale je to fantasticka osobnost se spoustou energie i dnes v pokrocilem veku.
tak zas k vip zjevum
Nela Slovakova

Reklama na Primeros?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.