VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. června 2019 19:59
Reakce na Jiná Realita:

Zarinya mně se kim do pasu taky líbí :)

​nohy ma taky krasny,zadku fanousek nejsem ,ale nemit ho tak by byla dokonala .

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 19. června 2019 20:02
Reakce na milacka:

barbucha je mladší odo mňa len o 2 roky, ale ideál by bol pre mňa kľudne 10.

​Chápu - co se starým dědkem! Ale když tvrdíš, že šedesátníka bys nesnesla... tak ho taky jednou budeš mít!

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 19. června 2019 20:09

barbucha myslela som v mojom veku, keď budem mať doma 60-tnika, ja budem mať 62, možno zmením názor, on bude aktívnejší a ja menej (ale tomu neverím).

Na druhej strane mám úžasného manžela po iných stránkach,  že zrovna ja toto všetko píšem.

V každom prípade v budúcom živote môže byť môj manžel kľudne mladší o tých 10 rokov. To platí.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 19. června 2019 20:11
Reakce na Jiná Realita:

jbylo mu o 15 let víc. mně už bylo přes 30, jemu táhlo na padesát. a přestože je šarmantní, štíhlý, sportovní....tak by to nešlo, byl prostě jiná generace. má jiné přátele, čas tráví jinak a ten věkový rozdíl tam vidět je. ne že bychom si neměli co říct. ale už jsem cítila rozdíl. přijde mi, že třeba už bývá dost rozdíl v tom, co lidi sledují za filmy, čtou za knihy, jakou poslouchají hudbu...

bývá to tak asi docela často, ale... někdy se sejdou lidi, kteří - byť jiná generace - sledují stejné filmy, poslouchají stejnou muziku, čtou stejné knihy, mají celkově podobný světonázor... a na týhle platformě jsou otevřeny, obohacují se o ty další, marginálnější věci, který jsou už třeba spojený s generací partnera, a přátelé se prolínají... Může to fungovat skvěle.  (ať už je v tom vztahu výrazněji mladší žena nebo muž)

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 19. června 2019 20:16

domenica Presne!;-)

Offline Korsičanka blogger
13493 příspěvků moje polička 19. června 2019 20:18
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. června 2019 20:47

domenica hezky napsano.:-)

Muj muz je o 18let starsi nez ja(ted tedy po sedesatce)jsme spolu dvacetjedna let a nikdy sem nezalitovala ani minutu.A vrasek ma o moc min a enegie o moc vic.

A ano patri mezi ty charismaticke muze kterym,ten vek nikdo nehada.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 19. června 2019 21:39
Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 19. června 2019 21:43

domenica 

Jo jo. Pokud jsou ze stejnýho společenskýho okruhu nebo jak to říct... ze stejný sociální bubliny (plus samozřejmě charakterově kompatibilní)... tak neni jedinej problém. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. června 2019 21:56

Janulik03 vzdycky mi rika,ze na me cekal cely zivot a ja to miluju...i jeho.

A taky se zasmejem,kdyz povida na tyhle skupine sem byl v sedmdesatymsestym v Atenach na koncerte....a ted se zarazi,uz si byla na svete??

Pro me je vek jenom cislo....

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. června 2019 21:58

domenica ale to já vůbec nerozporuju, to někdy. sem tam se to nepochybně stane.

ale většinou to tak nebývá, a proto si myslím, že prohlášení, jak je věk jen číslo a tak, jsou prostě výjimečná.

já navíc žiju v sociální bublině, kde se to nestává vůbec. prostě chlapi nad 60 jsou strejci a konec.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 19. června 2019 22:06
Reakce na 999:

Ounz Mně těch 40 a 60 fakt přijde jako blbá kombinace. Čtyřicetiletá ženská je v plný formě, někdy víc, než ve třiceti. A to i po sexuální stránce. Šedesátník jí může chvíli stačit, ale ta ženská je ve formě i v padesáti, což on v sedmdesáti nebude. Samozřejmě čest výjimkám .

​přesně!

Luna moc se nesměj!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. června 2019 22:10

Jiná Realita ja se treba taky setkavam se zvednutym obocim,kdyz to nekde reknu,nebo ty smelejsi se narovinu zeptaji proc takovy vekovy rozdil.....ale jen do te doby nez meho muze poznaji.Uz mnohokrat sem pak slysela,ze se mi nedivi a dokonce to uznal i muj otec.:-)

(a to je co rict)

Ale asi to bezne nebude v tom mas pravdu.

49376 příspěvků moje polička 19. června 2019 22:13
Reakce na Zarinya:

domenica hezky napsano.:-)

Muj muz je o 18let starsi nez ja(ted tedy po sedesatce)jsme spolu dvacetjedna let a nikdy sem nezalitovala ani minutu.A vrasek ma o moc min a enegie o moc vic.

A ano patri mezi ty charismaticke muze kterym,ten vek nikdo nehada.

​nojo, ale jednak výjimky nevylučují pravidlo a druhak kdybys ho potkala dnes poprvé, možná bys na chvíli váhala..

Jiná Realita já znám i "nestrejce", právě takové kteří z nějakého důvodu hledají/střídají ať už vyloženě mladé nebo právě ty 40-50 (už nechtějí/nemají malé děti, ale ještě to nejsou jejich vrstevnice "důchodkyně") a musím říct že i když se mi dotyční zamlouvají a dovedu si s nimi i nějaký románek dobře představit, tak prostě o "románky" zájem nemám, kdybych hledala muže pro život, nebrala bych je v potaz. a to už mi bude padesát:P

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 19. června 2019 22:16

Zarinya je to pekne ked to vyjde. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. června 2019 22:22

viktorka_od splavu ja bych si meho muze bez vahani vybrala kdykoliv....a rozhodne mam pocit,ze ted je to vyrovnanejsi nez kdyz mi bylo ctyriadvacet let tehda.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. června 2019 22:22
49376 příspěvků moje polička 19. června 2019 22:23

Zarinya tak to je krásný!

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 19. června 2019 23:07

Jiná Realita já znám i "nestrejce", právě takové kteří z nějakého důvodu hledají/střídají ať už vyloženě mladé nebo právě ty 40-50 (už nechtějí/nemají malé děti, ale ještě to nejsou jejich vrstevnice "důchodkyně") a musím říct že i když se mi dotyční zamlouvají a dovedu si s nimi i nějaký románek dobře představit, tak prostě o "románky" zájem nemám, kdybych hledala muže pro život, nebrala bych je v potaz. a to už mi bude padesát:P

​Ale to jsou zase různý modely. Seznámit se ve 20-30 s o 10-20 starším mužem... a jak to bude dál (běžně, výjimečně). Ty mluvíš o šedesátnících, kteří hledají a střídají 40-50.

Já kdybych teda ještě někdy hledala muže pro život (resp. nechala se unášet událostma), tak bych se rozhodně neomezovala věkem (jakože musí být min/max mladší/starší o x let). 

Offline Tak Betty
6157 příspěvků moje polička 19. června 2019 23:17

My jsme s mužem stejně starý, chodit jsme spolu začli v 18. Jako já v něm pořád vidím toho hubenýho kluka, kterej pro mě přišeel tancovat, ale někdy mi to dá hodně práce. Psal se rok 1968.

Takže v příštím životě o pár let mladšího