barbucha kojici saty,ne??![]()
VIP zjevy
barbucha to je určitě nějaký tatarský model.
protože tu nezaznělo, že kněžčina matka na té trachtaci zatančila tatarský zásnubní tanec nebo co.
to chceš, aby ti tchýně tančila zásnubní tance...![]()
a zahráli klusovi ![]()
No jo vlastně! A já pořád co mi to připomíná... fakt nějaký tatarsko ruský hadry.
snáší nesnáší, teď je kojení na veřejnosti v kurzu, tak se prostě přiloží, chca nechca.
stes tak kdyz uz Janecek psal do ty banky,tak holt museji jit prikladem....![]()
Zarinya jo, přesně
takto vypada kazde starsi dite, ktere se koji v prostredi plnem podnetu. Vrti se, kouka, co kde lita, a kdyz uz nic jineho, sape se po matce a taha ji saty/ obnazuje ji. To byl hlavni duvod, proc jsem ocesala kojeni pres den.
Neni to rozhodne tak roztomily jako miminko, pro ktere je ten prs celej vesmir. ![]()
Sweet Potato řízek by byl lepší...
continuity Kolik tomu dítěti vůbec je? Já tedy nemám odhad, ale není na kojení už trochu velké? Možná jen klame tělem
.
whiskas ja sem hodim prisernou story jedněch znamych.. Jejich sousedka, ktere by dnes bylo kolem stovky, jim vypravela, jak sveho syna kojila do jeho 4!!! let a jak si vzdycky prinesl malou stolicku, protoze v klin byl tezkej. Ted se mi pri ty představě pomalu navalilo, jako kdysi, když jsem to slysela prvne
whiskas ja na kojeni klidne i do dvou- tri let, nevidim nic spatneho. Nejsou tolik nemocni, ma to dost benefitu. Jak to komu vyhovuje. Ale mam velky problem s verejnym kojenim deti, ktere uz nejsou na tom mlece zavisle. Trimesicni miminko nemuze jist nic jineho a kdyz ma hlad nebo zizen, neda se nic delat. Ale rocni dite klidne muze dostat banan nebo vodu.
A na zasnubach mi to prijde jako exhibice a producirovani a to rada nemam.
Mutziputzijauvajs, kolik to dite ma? Ja to nepoznam...
0zero7 Myslím, že je mu rok, Janeček někde v článku zmiňuje, že měl ve stejný den krom zásnub i on a dítko narozeniny.
Souhlas s continuity, není problém kojit i starší dítě, ale takovéhle už zvládne vydržet nějakou dobu bez a není nutné ho kojit na veřejnosti.
stesSnažím se si tu scénu představit a tedy
.
continuity brrr Chápu, ale přesně, jak píšete, není snad nutné takto velké dítě "přikládat" veřejně.
stes hele, tuhle historku znám, nejsou známí z Hostivice? ![]()
Zase to byly jejich zásnuby, s něčím takovým museli hosté počítat ![]()
Zase to byly jejich zásnuby, s něčím takovým museli hosté počítat
presne tak, kojeni je mozna to nejmensi, taky si to mohli na podiu obradne rozdat![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí