SunEclipse nejsou... Ale asi to kdysi bylo běžný ![]()
VIP zjevy
razorblade  tak co ty víš, co bylo o pulnoci
Kor jestli byl magicky uplnek.. No napadlo mě to taky
Jinak jeste vratka ke Gottovi. Ted jsem cetla, ze D. bydlela v hotelu. Cert vem, kdo ho platil, ale absolutne nepobiram, že mi dítě s protejskem prijede po letech ci mesicich na návštěvu a nebydlí těch par dni u mě, že mam vilu a je poslu do hotelu. Cili videni se smrskne v podstate na odpoledni posezeni.
stes - mě teda ten humbuk kolem Gotta leze na nervy, je jen jeho věc jak se svým majetkem naloží a nemyslím si ,že by na dcery vůbec nemyslel. To, že přepisuje na Ivanu je normální, jsou spolu hodně let, mají děti, ona se o něj stará, je to manželka. Co vy víte, žil by ještě, kdyby nebylo jí ? On jí miluje a je šťastný. A dcery, jaký mají vztah k tátovi to se takhle nedozvíme, nechápu proč vrtáte do něčeho do čeho nevidíte, pravdu znají jen oni. Vše je jen jejich věc, ten mediální humbuk by si ale měli odpustit.
Ha to nepoznate moju byvalu kolegynu, ktora kojila syna do jeho 6 rokov. Mala v kancelárii o tom zakazane rozpravat pre dusevnu pohodu nas vsetkych.
jitřenka hele jem reaguju na to, co je denně v tisku. Do niceho nevidím a je mi celej Mistr ukradenej. Ale fakt, ze jeho dite, co po letech přijede, spi v hotelu a ne v baráku, je proste pro mně nepochopitelna. Ale treba ona sama chtela, že...
stes ' OK .
Já prostě vím že dětičky taky někdy nejsou zrovna výhra.
jitřenka jo, tak o tom žádná
stes Ten hotel mi zrovna nepřijde až tak nepochopitelný. Z mnoha důvodů to může být pro všechny pohodlnější ( i když samozřejmě nepředpokládám, že by on sám musel jít kvůli hostům spát do obýváku)
presne tak, kojeni je mozna to nejmensi, taky si to mohli na podiu obradne rozdat
No tak není všem dnům konec, počkáme na svatbu, ne ? ![]()
nechápu proč vrtáte do něčeho do čeho nevidíte
Protože je toho (za dobrovolnýho přispění zúčastněných) plnej bulvár a protože nemáme nic lepšího na práci? A taky jsme zvědavý na samozvaný mravokárce ![]()
barbucha tak já sem vo krok dál, já předpokládám, že Mistra obě ty starší holky spíš se*ou, jedna jak druhá vzdělání nula-nic, ani nevim co dělaj, hezká neni ani jedna, tipuju, že apanáže a všimný pobíraj dosud, taky bych jim to nechtěla hodit do klína, braly by dvakrát proti těm dvěma novejm...já hele vidim za roh![]()
stes mne to nepochopitelny neprijde
Mutziputzi
a jinak dnes bozsky Kaja v bulvaru oznamil, ze Dominice platil v Praze vse on.
Co tys bys eště nechtěla - jak můžou bejt hezký, když jsou celej tatínek?! ![]()
barbucha a chytry![]()
barbucha připomeň mi je prosim tebe až budu mít přednášku na téma 90% budoucích matek přejících si dceru!
Hele vono je to spíš vo náhodě tohle všechno... znám případy, kdy vysloveně nepohledný (politicky korektně řečeno) rodiče mají krásný dítě, i případy kdy je to přesně naopak! Sázka do loterie, jak se to pak namíchá - nespolíhala bych na to!
Možná bych se podívala i na prarodiče, pokud na to někdo chce jít zodpovědně a vědecky ![]()
Navíc holky maj pak výhodu všemožný korekce v podobě kosmetiky, hadrů... plastik...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí