mě fascinujete, jak do toho všichni vidíte, kdo komu co dal, komu co dluží nebo nedluží, jaký kdo s kym má vztahy...
Přesně. Ale tak mají tyhle informace i o britské královské rodině, tak proč ne o Goťákovi, že?
mě fascinujete, jak do toho všichni vidíte, kdo komu co dal, komu co dluží nebo nedluží, jaký kdo s kym má vztahy...
Přesně. Ale tak mají tyhle informace i o britské královské rodině, tak proč ne o Goťákovi, že?
Samantha to je fakt...navíc když do toho vidíme
Ale jo, tak popojedem. ( stes - četla jsem původně nechat ladem a popíjet, taky žádný zle!
)
Můj favorit Mára Prchalů s rodinkou... docela mu přeju, jak vypadá. Ale mít něco takovýho doma si nedokážu představit ![]()

barbucha Nerozumim
barbucha popíjet jsem ochotná, ale nechat ladem bude těžký...ted, když jsem četla v expresu skryté vyjádření z bertramky...čili, sledují nás
..ale nic, pšt
Jinak ty lidi z fotky neznám
Sweet Potato ani já
Potrefenáhusa Jako blbej mejkap, ale kdyby nebylo nic horšího?
barbucha vypada jak z bohnic tjo. a pani jako bridget jonesova:-)
barbucha tak jsem si ho našla, něco přečetla a je mi ještě nesympatičtější, než na první dobrou na fotce
barbucha nevim jestli to zas neni hledani hole na psa, kazdej nak vypadame...co tak modelove Sasa Vondra nebo tak?
stes Mára Prchal je hlavni poradce Babise ve smyslu staveni firmy ze statu, teda ehm, politiky, vlastne populismu.
Mutziputzi Tak to tricko ma ale asi pracovni z nejaky drubezarny ne....vsak je mu o velikost mozna o dve vetsi....Vypada jak exot.
Karja ja nic silenyho nevidim hele, ta jeho ostrakizace je mi protivna
Solathis To jasně. Ale znechucovat se nad rodinou?
barbucha nevim jestli to zas neni hledani hole na psa, kazdej nak vypadame...co tak modelove Sasa Vondra nebo tak?
Z čeho mě to podezíráš? Mě! ![]()
Klidně sem dej Sašu Vondru nebo koho chceš, máme tu VIP vlákno a Mára rozhodně VIP je! Navíc je to oficiální pózování pro Blesk... tak asi se prezentovat chce.
Já jen, že takovýho zjeva aby pohledal. A rozhodně má naprosto šílenej výraz, už se z toho všeho asi zcvoknul (no nedivim se).
Solathis dík, už je mi jasno...tedy jen na hrubo, víc o něm vážně vědět nemusím
barbucha mne pripada uplne v pohode ve vsech ohledech, v praci genialni
Já to věděla! ![]()
stes neni nad to nekoho neznat, ale vedet ze znat nechci![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.