stes Ha tahle???? Ale ta vypadala driv dobre!
VIP zjevy
Karja Mutya Buena, to jméno by mi šlo jsem si vždycky řikala![]()
Jako sorry, ale nic tak ohromujícího nevidim, to mam s dovolenim taky, stravuju se občas všelijak a necvičim půl roku...
Of Course Gwyneth Paltrow’s Abs Are Unreal
No ale toto???

Mutziputzi tak proč to sem dáváš?
myslím tu GP?
Ovšem ta Lela, ta nám to tady tady plevelí, myslím že tolik pozornosti je dobře nedělá a to byla vždycky prej ráda...četla jsem to na bulváru, Karel se poohlíží jinde...tady ![]()
stes mě překvapilo jak jsou ve Vogue hin z jejího břicha no, jako dobrý, ale že to hodí na článek?
Mutziputzi Má dvě děti ;)
Mutziputzi nehodí, ani sem za post...![]()
stes to je ta kurva?![]()
Mutziputzi prej jo
stes ta je moc hezká
Mutziputzi jeden se mu nemůže divit
Mutziputzi Je jí 46, tak ono to časem už nejde tak, jak bychom si představovaly ...
lol, mlátička vyměnil lelu za osobu s ještě většíma ...promiňte, dudama
myslela jsem, že to už nejde. na chvíli si dala pauzu s plastikama a hned takové následky.
Já si pamatuju, že před pár měsící jsem někde četla, že se Karlose zeptali na plánování rodiny s Lelou. Jeho odpověď byla strašně drsná: Že ani náhodou, že Lela je líná, lempl, že nic nedělá, že ani náhodou. apod. Normálně bych to hned zapomněla, ale uvízlo mi to v hlavě právě proto, jak rezolutně to odmítl a hlavně, jak znectil Lelu. A za pár měsíců se Lela pochlubila těhotenstvím.
Tak mě to trochu překvapilo.
Jen mě napadlo, jestli to dítě je opravdu chtěné oboustranně.
A Leliny posty ted šťastnou rodinku opravdu nenaznačují.
nolita mam kamaradku, ktera ma obri prsa, treba jako Cvancarova a rada je vystavuje. Ne, nestydim se, ale obcas me sokuje, co jsou nekteri chlapi schopni vypustit za prasarnicky. Ji to naopak lichoti, tak je asi svet v poradku.
A strasne doufam, ze se stydet nebudu, az si dite treba necha nafouknout prsa, oholi hlavu a pak potetuje, proste cokoliv, co se vzhledu tyka. Ze budu nad veci. protoze za me se mama stydela kvuli hloupostem a hrozne resila co okoli. Ted uz ji chapu, vim, proc to tak mela, ale hrozne jsem tim jako holka trpela. Kdyztak mi to pripomente, az si za par let budu v detskem vlakem stezovat na zmenu image ditete
.
Lamicka když si to takhle uvědomuješ, tak je šance, že nad věcí budeš...:)
nolita no ja doufam ![]()
Dadoo ja mam dokonce pocit, ze to bylo v ten samy den. Ze trubka oznamila tehotenstvi nebo ze chce dite a uz tehotna byla a on o nicem nevedel a v prvni reakci rezolutne odmitnul.
Lamicka Myslím, že to někde psala Halina Pawlowská (já holt taky přečtu všechno...), že když má člověk takhle velký prsa, tak stejně nemá cenu snažit se je skrývat. Vlastně to vypadá víc divně, než když si vezme výstřih (ne samozřejmě k pupku, ale prostě výstřih). Akorát že hranice mezi "neskrývat" a "vulgární" je dost tenká.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí