razorblade To je těžký, kdysi to úzký obočí frčelo a občas, když hodně trháš, už nedoroste, kamarádka tím taky trpí. Máš pravdu, že u paní Lelové to vypadá komplet dokreslené...
VIP zjevy
Garfie hlavne se da dokreslit lip:-)
razorblade jo,to se ti řekne,přirozenější obočí..já ho mám hodně podobný-celý život úplně světly a skoro neviditelný,trhat nebylo a není co..tak musím trochu domalovávat..ale paní je hezká a přirozená...ovšem takovouhle dcerku bych fakt nechtěla
...mám dvě a naštěstí obě bez plastů...
viktorka_od splavu Dá,máš pravdu,ale ve srovnání s dcerou je paní tak přirozeně půvabná,že mě to obočí ani neruší. Ostatně ona je takový jemný typ,k ní si širší obočí neumím představit.
Tady se zas jede teda, pani pokud je přes pade, tak teda vskutku nic moc, pokud jí je přes 60 OK, přirozeně půvabná je potom každá druhá.
Za svý dítě bych se styděla leda pokud by z něj vyrostl například Adam Bartoš, určitě ne Lela, ta mi může přijít trapná, směšná, nevim co, ale stydět se...to pardon teda, ale to se nad sebou děvčata zamyslete
..konec moralizujícího okénka.
Dyk to je to samý? Když ti někdo připadá směšnej a trapnej, asi se s ním nebudeš vystavovat na veřejnosti... protože se za něj co?! no protože se za něj stydíš!
barbucha Stydět se že jsem trapná a směšná snad můžu leda za sebe ne? To že mi Lelka přijde trapná neznamená, že bych s ní měla problém chodit mezi lidi..to vychovat zmíněnýho Bartoše, to se stydim za morální selhání, ale jinak je mi šumák sebevětší vizuální exot i kdybych ho porodila a věděla-li bych že ho ta exibice dělá šťastným.
Ty seš prostě světice. Já vim, že zrůdám se posmívat nemáme... ale to já bych se teda styděla se s ní ukazovat. Bych si přišla jako bordelmamá.
barbucha Ale já se jí ráda zasměju, jak se prezentuje po sítích je slušně trapný, ale tak má óbrsilikozy, to z ní zrůdu nedělá, když nešpulí tu držku, neni ani v ksichtě ošklivá a tak co, silikáče se daj vyndat, umělý chrouny ostříhat a gut, vona kupodivu blbá není podle mě, i vzdělání nějaký má...jsou i podstatně nepovedenější potomci![]()
Mutziputzi tak ono na cizi se ukazuje vzdycky snaz,a to ja bych nikdy se taky rika lehce kdyz clovek v te situaci neni......
naprosto souhlasim s tvym nazorem.
Mutziputzi tebe bych chtela za matku! Dodnes v sobe mam velkou krivdu z doby, kdy mi bylo 14 a vyrobila jsem si uplne skvely dziny s megadirama a spendlikama a dalsima drsnejma ozdobama... a matka mi ztropila hysterickou scenu, ze jestli se neprevliknu, tak se mnou proste ven nepujde!
razorblade ha, asi máme stejnou matku?
razorblade tak to neni nic neobvykleho![]()
mne by spis zajimalo k cemu to vedlo a co to v tobe zanechalo....![]()
razorblade dědičný to neni, za mě se matka styděla, když jsem jí ve dvaceti přijela vyzvednout po návratu ze služební cesty, měla jsem dlouhou sukni na boky a byl mi vidět pupík
Zarinya zanechalo to ve mne pocit krivdy :D a taky to, ze kdyz jdu k nasim, nebo vim, ze uvidim matku, tak si beru neco nekonfliktniho, protoze ona sice uz nespusti hysterak jako tehdy, ale kdyz se ji neco nelibi, tak mi to dava najevo nekdy ne moc prijemnym zpusobem, vetsinou posmesky typu, ze jsou v tom jednou takova a tak. sama matka nejsem, ale kdybych nekdy byla, snazila bych se takovymu chovani vyhnout. dokud by dceri nekoukalo ohanbi nebo bradavka, tak bych se to snazila prekousnout. vzorem k tomuhle je mi babicka z otcovy strany, ktera je pravym opakem moji matky a vsechny vystrelky vsech svych vnoucat prijima s nelicenym zajmem. jeji matka prej byla uplne stejna, otec rika, ze kdyby jeste zila, tak by si i ve 120 letech nechala udelat tetovani a poridila si dzny :D
razorblade presne to sem cekala...![]()
a stejne plno rodicu bude furt kecat (dospelym)detem do zivota......viz vcerejsi vyber partnera.
razorblade tak moje maminka je pravy opak a ja furt poslouchala ze se oblikam moc usedle a nemoderne a chtela mi usit kdejaky vystrelky, ze vypadam vybledla “aspon trochu se namaluj!”:-)) konecne pak dcera se celkem vyblbla a mne se to moc libilo, a hlavne to, ze ve skole to nikdo neresil, takova pohodicka! tahle oblast rodicovskyho dohledu mi pripada vylozene zabavna
Zarinya tak u nas to uz neni kecani, ale spis jen rejpnuti, protoze vi, ze s tim uz v mym veku nic neudela, tak jen timhle (ponekud nestastnym) zpusobem vyjadruje svoji nelibost. hrozny xichty treba khazela na zdejsi kolektivni COS saty: "no, ses v nich jednou takova. kdyby nebyly tak dlouhy, to je hnusny, ta dylka. no, mas tlusty bricho a jeste si na nej nadrcmas tu obri masli, to je fakt hrozny." od ty doby si je beru jen kdyz vim, ze ji ten den neuvidim, protoze to proste nechci poslouchat a neni mi prijemnej ani ten posmesek v jeji tvari (teda doufam, ze moje matka ted neni za hydru, je to jinak hrozne hodnej clovek, jen proste svoji nelibost vyjadruje timhle zpusobem. naopak kdyz je nejakej model podle jejiho gusta, tak mi to vychvaluje horem dolem:D). zezacatku ve me byla mala dusicka a v kazdy vyloze jsem se kontrolovala, jeslti v nich vypadam fkat tak priserne. nastesti jsem na ne dostala uz dva komplimenty od nezaujatejch lidi, tak me to uklidnilo a nosim je i rada :)
razorblade ja si o tvy mamince nic nemyslim,jen je to skoda,ty mas stres a stejne to nikam nevede.zbytecny,no.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí