Aranel kamaradka má taky dost velký prsa a celkem slusny trauma, celozivotne po ni jdou oslizly dedkove a na ulici schytava sprostý komentáře, ono se to snadno řekne, ze to vypada lip odhaleny (vypada)
VIP zjevy
Potrefenáhusa hele tohle trauma nechapu, to mi fakt prijde jako porucha sebeprijeti, jinak teda mne prijde, ze vystrihy vypadaj dobre jenom s malejma prsama, u tech velkejch ala Halina je to uz myslim uplne jedno
Potrefenáhusa Prodávám, jak jsem koupila, vlastní zkušenost nemám. Dává mi celkem smysl, že zahalit velký prsa do roláku udělá z nositelky krabici od lednice. Na MP ale bývala jedna uživatelka, která o tom občas psala (a osobní zkušenost měla), Dahllie nebo tak nějak...
Mutziputzi jenze pak vypadas jak tank, když mas něco ke krku
ja to chápu, já bych fakt velký prsa ala Halina nechtěla ani za nic, musí to bejt strasne neprakticky
Aranel jj, já si to myslím taky, ze výstřih vypada lip než rolak, i když je to někdy fakt tezky
Ta Bendová vypadá moc dobře. Asi by neměla být ve zjevech, ale když už jsem to sem nahrála :-).
999 Takhle jo, nazivo je mrnava a divna
Mutziputzi To, že je mrňavá nic nemění na tom, že má tu postavu dobrou. Říká taky jedna mrňavá :-).
999 to ne že je špatně že je mrňavá, ale je taková asymetrická nebo mi aspoň přišla, hrozně hubená, žádnej zadek, pak ty kozy (pardon) a velká hlava, asi dvakrát jsem jí potkala tady okolo s Monikou Marešovou I. s dětma a obě teda maškary
Mutziputzi A přitom na fotce vypadá symetricky :-). Vůbec mě nenapadlo, že je hubená, na fotce vypadá normálně.
999 Mně se líbí. Ale žiju v domnění, že Bendová je vysoká
.
Ty kozy jsou její?
barbucha Určitě ne, myslím, že už v Báječných letech pod psa je měla udělaný. Ale mě to, co má na tý fotce, fakt přijde ještě únosný.
Jo, patří to eště k těm lepším případům, ale vo půl čísla menší by taky nevadily ![]()
999 Vygooglila jsem, že A.B. měří 175 cm (jinde se praví, že 171)
, takže žádná malá ...
whiskas Já netvrdila, že je malá :-). To Mutziputzi
whiskas mi neřikej, fakt mi přišla podměrečná![]()
Mutziputzi Nikdy jsem ji osobně nepotkala, tak čerpám jen info z Googlu.
Mutziputzi Poruchu sebe-vnímání určitě nemáš, to se neboj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí