VIP zjevy
Kristelka je ta vpredu nebo ta v chlupatejch pantoflich?
razorblade taky přemýšlím, vypadají obě úplně stejně ![]()
razorblade V tisku tak označili tu první. Já bych řekla,že to bude v těch chlupáčích.
Mutziputzi haha. Tagline prej “not ur whore”
si zaprovokuje na soc siti no. Ten sex positive trend tedka s nadechem noir ...lol. U maminkou na insta vypada jinak.
Jinak kdo si chcete pripadat starej, tak pri chuzi na pase jsem natrefila na IG dcery Barbary Nesvadbovy, ja myslela, ze ji je ted tak 10
Na to, že je jí 16, vypadá dost jetě.
Jinak teda kdyby měl někdo obavy, že je moc tlustej nebo mu nesluší outfit...

...tak Duláková si to teda nemyslí! ![]()
barbucha to je kdo? ![]()
barbucha lol, normálně se přiznávám, že když jsem byla nedávno v ham a viděla tam nějaké obří zlaté šmuky, kterí ona nosívá, tak jsem si na ni vzpomněla, zda ještě funguje!
(která nemá doma zrcadlo anebo má něco s očima, takže se vidí jako křehká víla)
Prosimpěkně (dle vlastního popisu) Famous Swiss Fashion And Beauty Blogger, takto nějaká Ema Duláková (totální magor dle mě). Jinak kámoška Elizabeth Lore - tu taky neznáš? Vobě světový ![]()
Zjevně funguje... myslim že si akorát zrušila instáč a stěžuje si na hejty, ale blogísek jede furt.
super, hnedka si připadám jak Twiggy ![]()
hele, tak mě tak napadlo, jakej vona asi používá parfém? nepíše někde? ![]()
RoSa nee to snad ani nechci vědět
jinak teda, mně vždycky připadala trošku slabomyslná, že prostě neni pěkný si z ní dělat legraci...
Si to pročti, parfémy někde stopro mít bude - ale nepočítej s nějakejma objevama, bude to jen to nejnovější a prudce in! Teda mezi blogerínama ![]()
barbucha na to nemám morál... to jen kdyby na to někdo náhodou narazil... a máš pravdu: to budou vůně, co doporučujou prodavačky v Sephoře nejspíš....
Hele že seš to ty, prolistovala jsem pár stránek a jen tak na výkop vidim Mon Guerlain a MG Bloom of Rose. Takže jo, jde po novinkách
No mohlo to bejt horší samozřejmě
ale k tý její věčný růžový to pasuje, těžko čekat nějakou chyprovku!
barbucha růžová? k nakousnutí! ![]()
barbucha me u Dulakovy vzdycky zajimalo, cim se zivi, protoze do tech silenejch hadru musi rvat nemaly penize...
Mutziputzi chlapik je zabavnej, pro me je ale desivy, ze ta cervena pani ta videjka nejspis mysli vazne![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí