Garfie svým způsobem je to fascinující :-)
VIP zjevy
notna Jako docela mě to baví.....![]()
Kdo jste tady v klanu obdivovatelů Leonarda?

Samantha co to je? ![]()
Samantha wax muzeum, to nebude jeho chyba![]()
Mutziputzi já si to myslela, chuděra jeden
stes jenom škádlím ![]()
je to fešák
Samantha ok ![]()
Samantha a přitom to muselo dát tolik práce ![]()
vyjádření nějakého týpka, kterého neznám, ohledně jeho prej vztahu s vondráčkovou.
musím říct, že netuším, kde lidi na takové neuvěřitelné bláboly chodí. nedokázala jsem to ani dočíst.
Jiná Realita Ten neslysel Plot![]()
Kuk :)

Ivana Trumpová
Kokoska Jak se někdo prachama zničí ![]()
Haha, tohle mohlo obrážet planetu jako první dáma.
Netvrdila, že nikdy nebude vypadat na víc než na třicet? ![]()
barbucha lidi toho nakecaj ![]()
Kokoska to už je regulerní zrůdička asi jako Donatela V. a Jocelyn nevímjakdál, ta kočičí žena (sorry všem kočkám)
Mě vždycky napadne, co si tyhle dámy řeknou, když se vidí v zrcadle. "To dneska vypadám dobře a pořád mladě" nebo "Co nadělám..."
Ty neustálé rozhovory všem plátkům a demonstace štěstí a lásky Plekance a Šafářové mi už začínají připadat trapný. Jeden by řekl, že je to první těhotná žena min. v republice
stesTo je nějaká zvláštní instgramová móda asi. Já jsem měla ve sledování beachvolejbalistku Kolocovou a tenistku Hlaváčkovou a obě celé jejich těhotenství sdílely s celým instagramem, do toho extrémně moc placené spolupráce se značkami...a po porodech obě začly jet bomby, miminka pořád zveřejňovaná, ptají se "holek" na každý prd, dudlík, o každém kojení post. Asi jsem už stará, tak jsem je přestala sledovat. Plekanec a Šafářová mi přijdou, jako by Lucka chtěla změnit jeho mediální obraz na veselého miláčka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí