Beranka asi tak... Ta fascinace vlastním i ostatnich tehotenstvim a neustála potreba o vsem informovat, to mě rozhodne neprijde uplne cajk
VIP zjevy
stes je to kšeft
Potrefenáhusa tím hůř, u nich dvou není potřeba. U takový Blažkový ...tam je to jiná
stes naopak, jim znacky daji vic, navic prestiznejsi znacky
Lamicka myslela jsem že je to u Blažkový jiná v tom, že to má zapotřebí, oni ne (jsem si myslela)
stes mne zas fascinuje,ze kdyz se Plekancovi deti vratily do Prahy tak se prestehoval do Brna....![]()
nejsem Vondrackovy fanynka...sympatizovat s tema dvema mi nejde.
Zarinya tak nějak to mám taky
stes jo takhle. Dela to slusnou cast prijmu, pak to odmitni... treba ja prestavam osobnosti na IG sledovat, kdyz se jejich profil stane chodici reklamou. Hrozne rada jsem sledovala Sonu Jezkovou, manzelku cyklisty Jezka. Hrozne na sobe zamakala, vypada skvele, ale posledni dobou je to sama reklama na Nutrend. Ta znacka podporuje snad kazdeho, kdo cvici. Uplne se mi tim Nutrend zprotivil.
Lamicka Ten byl zrovna ted ve studiu 6...já lidi na IG nesleduju, tedy jen svoje známý a pak když se tady někdo o někom "slavným" zmíní, tak se na něj podívám, než mi přestane bavit. Takže tenhle týden třeba jedu Evu Mázikovou ![]()
stes to ja se zase opakovane vracim treba k Andule nebo Krainove
a pak je zase smaznu.
stes
Taky jí zvyšuju sledovanost! A ještě jsem díky Ferovi objevila tuhle https://www.instagram.com/teridragos/
Garfie co-to-je?????![]()
Potrefenáhusa Nevím, ale sjíždím ji s velkým zaujetím!!
Nějaká Maďarka....
Garfie Potrefenáhusa no tak pěkně děkuju...
za tip
Garfie jako uf...
já na tyhle obskurnosti vůbec nemám čas, jak to mam zarvaný věcma, co se mi líběj, tak tyhle úchylárny už se mi tam fakt nevejdou
dnešní objev je tohle ![]()
https://www.instagram.com/p/ByZjCnYhUTz/?utm_source=ig_embed
Potrefenáhusa
já teda obecně nerada, když se ze zvířat dělaj blbci, ale ten šnek je boží. ještě v rychlosti, co jsem viděla, tak tam bílá kočka má hlavičku beranka
to je fakt roztomilý
stes tak mě to fascinuje, že se nechaj tak mučit ![]()
mně se skotský klapouchý kočky strašně líběj
Potrefenáhusa jo, jsou srandovní tak nějak samy o sobě
Potrefenáhusa Ale teda...![]()
treba ja prestavam osobnosti na IG sledovat, kdyz se jejich profil stane chodici reklamou.
Přesně tak. Sledovala jsem Accidental Icon, měla super modely, zajímavý, čupr bába to byla... a jak se jí nahrnuli sponzoři, tak to všude cpe a hadry šly tak nějak dolů... sice to není až takovej průser, nějaký kabelky a snad Prosecco, ale bylo to všude furt, aspoň zmínit to musela... poslední kapka byla když na laskavého diváka vystrčila Visa kartu. Úplně ten instáč zabila - to, pro co ji sledovaly tisíce lidí, už tam najednou není.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí