Komár s umělýma prsama? ![]()
VIP zjevy
brrr mne by se docela libila i Bubilkova, nebejt tech krusek, co ji dole vykukujou
Já jsem si říkala, jestli je třeba fotili v nějakých vedrech, že ty ženský vypadaj všechny docela blbě.
razorblade Přesně to jsem si o Bubílkové taky říkala! :-)
jinx Mne uplne prijde, ze to snad ani neni clovek - vypada jako nejaka animovana postavicka ![]()
MP Marge tak podle tech realnych fotek je to nemocna holka se zalibou v bizarnim fotosopovani:-)
viktorka_od splavu a takýchto podobných je už veľa, vystihla si to presne![]()

MP Marge Mňa úplne dostala popisom pod poslednou fotkou. Pochvaľovala si svojich 44 kg na 170cm, že sa cíti sa super skvelo, lepšie teda ako keď mala 39, no a hlavne keď jedla od nevidím do nevidím tak vážila hnusných 50 kg kedy nemala vôbec energiu, pleť bola superhnusná a vôbec jej nerástli vlasy či čo...![]()
paktofonika jj, to jsou strasne zvasty
Bledule Chucky hadr.
Bledule top strop!!!
Sweet Potato a já koho mi připomíná...![]()
Přitom by to byla i bez těch plastik tak hezká holka... s napětím čekám, kdy si nechá udělat taky pořádný pumlíče a bude dokonáno ![]()
ako to,že tu ešte nie je lokálna hviezda? ![]()
Ale jak, nehodu? Dyť ta "nehoda" je tam asi ve třech situacích.
Aranel Za nehodu se asi považuje ta levá ruka,co rozparek stále rozvírala.
Musí mít ty holky o sobě vysoké mínění,když si myslí,že bez toho by si jich nikdo nevšiml.
rozarka Ale tak funguje to, nehoda. Několik samostatných článků, kdo to má?
Aranel tej sa nečudujem, Nela iná nebude...
A pobavili ma aj články na Slovensku:
V niektorých chvíľach totiž so sexi kúskom zápasila tak, že tŕpol nielen jej partner, ale dych pravdepodobne zadržiavali i okolostojaci hostia. Nela však večer ustála na dámu a v žiarivej róbe patrila rozhodne k najkrajším dámam večera.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí