razorblade tu nemám
...šup sem s ní
VIP zjevy
viktorka_od splavu Karja andula ma otevrenej profil ![]()
Evička Mrkvička je teda hezky vyžilá. Vypadá, jako by se vrátila ke svý původní profesi.
A to ombré je příšerný.
barbucha ja to nechtela napsat ... Jo vypada jak levnejsi štěkna
![]()

Ten údajnej novej milenec Vondračkový by byl pěknej, ale chlap, co si fotí takovýhle fotky, je pro mě dost asexuální...
999 Nicméně ta Vondráčková asi fakt dobře šuká (to není explicitní, to je dnes už normální mi tady holky vysvětlily, pozn. aut.), jinak si ty chlapce neumim vysvětlit, takovou ukníkanou rašpli co zpívá Plot, no nechápu prostě!
Mutziputzi U nás se říká, ta ji musí mít zlatou :-).
999 eště že jsem tady sama![]()
999 Ovšem ten klip, ve kterém se objevila s tím Santa Clausem, musí být lahůdka.
Mutziputzi Prosím Tě, proč by měla hned dobře šukat? Třeba má hodné srdce a dobře vaří. ![]()
Mutziputzi brrr Nevari vubec, to Pleky rikal. Podle me dobre ne.ousta, o mne se rika, ze na to mam uz zenskych cuch! Ja myslim, ze je jako ukeca, ze se tvari jako takova ta pecujici panicka, plus ten novej milenec se chce proste zviditelnit, je divnej, ty jeho kecy....
Karja Co je potreba pro kvalifikovany odhad dodat? Nezalozis na to vlakno??
Mutziputzi Hmm, hele to je dar a s tim se musis narodit! Ja to proste vidim aniz bych chtela, ale Lucu jsem nazivo nevidela no, takze nerucim za to!
Mutziputzi Karja Hlavní dotaz ovšem zní, ona zas vydává nějakou desku nebo má nový projekt? Mám pocit, že posledních 14 dnů je všude jenom Vondráčková.
brrr Joo, asi ne, ona asi dela ted filmy, co nejdou ani do kina. Ale ted posloucham to Radio Junior a jako pokud je jeji tvorba myslena pro deti, tak je neco docela I dobry:-D
999 Nicméně ta Vondráčková asi fakt dobře šuká
No nevim, image kníkajícího lívance mi se sexuální mašinou moc nesouzní...
A je to tady! tvorba pro děti, oblíbené to východisko zkrachovalých existencí!
barbucha trefné![]()
Kam ty chodíš na tie výrazy? Knikající lívanec![]()
barbucha Vid a jak plynule do toho prechazi, ani nezmenila repertoar:-D
Karja Ale ten posledni vyhral nejake mezinarodni oceneni, nejsem si jista ze ze bych ji prohlasila za zkrachovalou existenci. (I kdyz vim, ze to, ze film je oceneny kritiky, neni zarukou dobreho prijeti publikem).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí