přesně.
VIP zjevy
Modelka (zjev to není, aspoň viditelně ne, ale jinak -
a pan manžel teda ještě víc, Kateřina Votavová: Manžel je horňák. Má rád větší prsa. Když jsem ho poznala, měla jsem krásný dvojky a on mi hned řekl, že má rád velká prsa a má super kamaráda, který mi je udělá.
stes Myslím, je jsi sem měla dát fotku pana manžela...
999
Nedala jsem jí sem proto, že nejsou zjevy jakože vizualně, ale slovně a myslí.....
stes Teď je to dokonalé :-).
stes mne teda přijdou i jakoze vizuálně
stes Já si právě myslím, že ty ustřelený kecky to dokreslují pěkně :-).
Potrefenáhusa no on jo....jakože třeba ve srovnání, nevím, ted, třeba Bohouš Matuš, vypadá líp, že jo, tak jsem ho nechtěla nazvat zjevem, ale když jí tohle navrhne ....budou s tebou chodit, ale jen když si necháš zvětšit kozy...no to je pro mě prostě dno
stes Evidentně jí to neva.
stes Ten kondicionál máš kde? Já čtu jenom o tom, že jí něco navrhnul a předpokládám, že ze strany madam se jedná o výrok s jistou dávkou nadsázky, možná se pletu...
Že je mistr teda k zulíbání, to souhlasim!
Manžel je horňák. Má rád větší prsa. Když jsem ho poznala, měla jsem krásný dvojky a on mi hned řekl, že má rád velká prsa
Měla ihned opáčit: A já velký chlapy! a odkráčet středem.
barbucha Taky jsem řešila, proč chce chlápek velký poprsí, když na něj pak nedošáhne... ![]()
Samantha Aby nezmokl?
Samantha Sweet Potato Hahahaha, vy me dostavate:-D:-D
barbucha Taky jsem řešila, proč chce chlápek velký poprsí, když na něj pak nedošáhne...
![]()
Mutziputzi mám pro tebe jedno ukázkový kolínko
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí