VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Karja
43964 příspěvků moje polička 11. října 2019 22:57

kocoureksuggy Hmm, mne to prijde proste zbytecny, nejen kvuli ,,omrzlinam,, ja nevim do jakyho veku to ty deti nosivaj, ale jak uz je velkej, tak v tech sorteckach vypada spis tak srandovne.... Ja myslim, ze tradice se u nas furt dodrzuji ne? Plus je fajn, ze treba zensky uz nenosej jen sukne, o velikonocich se nemusis nechat zmlatit kdyz nechces, jako urcitej posun tradic vnimam pozitivne;-)

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 11. října 2019 23:38

Karja Neboj, ono to zase není tak drakonický. Ty školní uniformy mívají i zimní variantu s dlouhejma kalhotama. 

zimní uniforma pro kluky

A navíc Briti bejvaj dost otužilí a ta londýnská zima nebejvá moc drsná. Když jsem tam aupairovala, tak si vzpomínám, jak já tam při nějakejch deseti stupních klepala kosu v dlouhejch kalhotách a svetru, zatímco moji svěřenci, jejich rodiče a přilehlý okolí v pohodě vegetovali v tričkách a kraťasech.

Tak a teď jsem zvědavá, jestli se mi podařilo vložit ten odkaz.

Ehm, edit, tak koukám že v těchhle prestižních školách jsou asi drsnější, a mrňata tam fakt mají celoročně kraťasy. (Moji svěřenci chodili očividně do plebejštější školy a měli na zimu fakt tu dlouhou variantu). Ale i tak bych řekla, že se to v tý londýnský zimě dá celkem zvládnout. Koneckonců žádný zprávy o hromadným umrzání budoucího výkvětu britský aristokracie se zatím neobjevily. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. října 2019 23:51

Prosperina skotové nosili staletí sukně s holýma nohama a taky jim v pasedáti neupadly nohy (jsem ráda, že nežiju ve skotsku! mně upadávají, jakmile klesne teplota pod 15 nad nulou...)

Offline Karja
43964 příspěvků moje polička 12. října 2019 07:59

Jiná Realita To by ses prave zotuzila nebo proste prirodni vyber by udelal svoje:-D

Prosperina Jasny, koukam, ze dle tveho I vyse zminenych prispevku to neni tak striktni, jen ty oficialni fotky vypousti hlavne s kratasky;-)

Online kocoureksuggy
1351 příspěvků moje polička 12. října 2019 10:02

Karja 

Já si myslím, že se právě tradice moc nedodržují. Ani svatby ( páry mají 5 dětí ale na svatbu a manželství se necítí ) ani pohřby, krátký kalhoty jsou to nejmenší, navíc mně se to na těch klukách líbí a blbý mi to nepřipadá. Velikonoce vůbec, která nechce, prostě nevyleze, to bylo odjakživa, nebo jak já pamatuji.

Offline rozarka
4199 příspěvků moje polička 12. října 2019 18:44

Úplně do zjevů to není,ale dnes při kouknutí na mši za Gotta mě napadlo,jestli to Babišová nepřehnala s pokrývkou hlavy. Klobouček se závojem bych čekala spíš u vdovy, než manželky premiera.

Offline Catherinne
10717 příspěvků moje polička 12. října 2019 18:57

rozarka mně to taky přišlo moc. Ale na druhou stranu, když vycházeli lidé z kostela, bylo tam spousta rozsáhlých dám, což by, mám pocit, taky být nemělo. Jemný, elegantní uzel by to vyřešil. NEMYSLÍM culík.

Online kocoureksuggy
1351 příspěvků moje polička 12. října 2019 19:10

rozarka Catherinne 

Mně se zdál už moc jen ten závoj, jinak pokrývka hlavy u žen bývala v kostele žádaná, jestli si to dobře pamatuji.

Offline rozarka
4199 příspěvků moje polička 12. října 2019 19:11

Catherine Nemyslela jsem přímo ten bonbónek, spíš ten zavojicek 

Offline SunEclipse
3419 příspěvků moje polička 12. října 2019 19:27

rozarka copak Babišová, mně přišla nejstrašnější Livia Klausová. A teď koukám, že už ta fotka v galerii na idnes není..

edit: a ne, tak jsem ji našla

Livia

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. října 2019 19:40

Myslim ze Babisova urcite neprestrelila a Livia mi prijde rovnez OK

Online kocoureksuggy
1351 příspěvků moje polička 12. října 2019 20:11

Livia je OK

Offline Ounz
20384 příspěvků moje polička 12. října 2019 21:36

SunEclipse a co je jako na Livii Klausove strasny? 

20970 příspěvků moje polička 12. října 2019 21:45

To Dara me trosku prastila do oci

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 12. října 2019 21:48

pana prezidenta dáte sem, nebo do tématu “na vlastní nebezpečí”???? panebože, co to mělo být? ten člověk si bez pomoci sám ani nesedne. neexistuje něco jako zdravotní způsobilost/nezpůsobilost k výkonu funkce prezidenta republiky?

Offline SunEclipse
3419 příspěvků moje polička 12. října 2019 21:49

Ounz ten klobouk s dírama mi přijde pekelný.

Offline Ounz
20384 příspěvků moje polička 12. října 2019 22:11

SunEclipse aha

Offline Karja
43964 příspěvků moje polička 12. října 2019 22:56

RoSa Mozna blba momentka, ma ji tam vic lidi... 

20970 příspěvků moje polička 13. října 2019 06:50

RoSa Taky bych řekla že je to blbá fotka, ale tak je ji 47 a ty vlasy ma podle mě moc světlý, vypadává teda líp no.