No jo tak Fergie je 60 a zjevně má k vráskám sklony... a aspoň ty zákroky přizná.
Já bych spíš váhala jít k tý její doktorce ![]()
Sama je vytažená do nepříčetnosti, a druhejm (přes ty prachy a adresu v Harley Street) moc pomoct neumí, jak můžeme vidět!

No jo tak Fergie je 60 a zjevně má k vráskám sklony... a aspoň ty zákroky přizná.
Já bych spíš váhala jít k tý její doktorce ![]()
Sama je vytažená do nepříčetnosti, a druhejm (přes ty prachy a adresu v Harley Street) moc pomoct neumí, jak můžeme vidět!

barbucha
no teda ale
barbucha no a mne sa sarah paci. Vlastne vzdy sa mi pacila, taky zivel
Mně nevadí... a živel to je
Taky se někdy dost živelně oblíká ![]()
Akorát nechápu těch x procedur, když je to očividně k ničemu.
barbucha rozumiem ti, ale mozno to chcela len umiernene?
A zaplaťpámbu za to! Přešitejch zombic je až dost... Jen si myslím, že by vypadala víceméně stejně i bez toho, ale tak asi chtěla mít pocit, že pro sebe něco dělá.
Kate se mi na navsteve Pakistanu moc libi, ale co ty silonovy ponozky?![]()

razorblade Asi musi. Mela je i na nejake jine zahranicni navsteve, kde se zouvala.
razorblade Tak to je těžký, asi k tomu měla lodičky a bosa jít nemůže...ale jako mohla vybrat líp.
Mimochodem královna v Pákistánu taky v děsných ponožkách :-)

razorblade tak pokud je zvykla nosit silonky ( a ona asi bezne musi), tak boty na boso jsou nepruchozi, bo ti cokoliv sezere nohy.
Predstava jak se slechticna pred chramem roluje z ponozek
, no to at si radsi necha ty silonky.
Garfie Ty cerny fusky jsou dobry![]()
razorblade Podle me ji normalne byla zima, tak ji je nekde sehnali, jinak to neni mozny ![]()
Garfie no to by musela předtím mít na nohách důchodky, aby to nebylo vidět
těžko měla takové ponožky do lodiček.
Jiná Realita No prave myslim, ze ji byla zima jen v puncochach, ktere mela do lodicek. Kazdopadne je to vlastne takova mila fotka :-)
Garfie myslíš, že někde v pozadí stojí osobní stráž bez ponožek? ![]()
Garfie myslíš, že někde v pozadí stojí osobní stráž bez ponožek?
hele, to je snad fotomontáž, ne?!!!!
Potrefenáhusa No já sem vymejšlela, kde se tak sežene extra pár ponožek. Ale třeba věděla a měla je v kabelce. Taky nerada chodim bosa ve veřejným prostoru :)
Ounz O kralovne se vi, ze je to prakticka zena, tak na to treba myslela nez vyrazila![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.