Kralovniny ponozky
vypada to na navstevu nejake svatyne, tam se v botach nesmi, vysost nevysost.
VIP zjevy
Ounz jednou v Japonsku jsme se museli zout z bot, manzel byl naboso a dostal erarni fusekle, bosou nohou se taky nesmelo. Takze neni problem. Kralovnin program je dopredu znamy, tak je urcite mela pripravene :)
Kokoska Důvod je jasný, jen ty ponožky mohly být lepší
Garfie jo tak to jo
0zero7 Asi jo, u něj bych se nedivila.
Rovnou sem šoupnu něco pro Mutziputzi , ať to máme pro dnešek rychle za sebou ![]()
Hele ten Monči kostýmek se mi zdá hroznej. Nemam nic proti širokejm kalhotám (a jen s košilí to eště jakžtakž jde), ale to krabicoidní sako je jak po babičce (patrně původním zaměstnáním v podniku Kara, když vidim ty manžety
). A míň slušivá barva by se asi těžko našla.

barbucha Dnes máme asi den smíření
Souhlasím, že to neni nic lichotivýho ani pěknýho.
Jdu dát na modlení ![]()
barbucha Mě vždycky připadá, ze jemu nějak divně sedí sako. Přitom nemá pupek,tak by měl vypadat v obleku dobře. Nebo že by to bylo tím, že ho nemá? A kalhoty by snesly taky pokrátit.
barbucha ja se priznam,ze mi prijde i blbe obuta.na prilezitost,kde bude hodne lidi nosit japonskou tradicni obuv,si dat maxijehly mi prijde takove...nemam spravne slovo,ne neuctive,spis...nestylove?vylozene tam v tech jehlach razi.
lepší

rozarka To je tím, že má svěšená ramena a žádný hrudník. Vypadá jak pověšený na věšáku.
rozarka To je tím, že má svěšená ramena a žádný hrudník. Vypadá jak pověšený na věšáku.
no na tý poslední fotce nad tvým příspěvkem doslova, včetně výrazu v obličeji ![]()
Jeho jsem nehodnotila, dyk to nemá cenu
Ramínka má jak jeho manželka, kuřecí hrudníček... tomu nesedí skoro žádný sako... kalhoty by potřebovaly zkrátit...
Jo, ty štekle se k tomu už vůbec nehoděj. Však taky na tý druhý fotce je už přezutá (no ne že by to ňák vylepšila, to se nedá tenhle outfit).
barbucha Mě vždycky připadá, ze jemu nějak divně sedí sako. Přitom nemá pupek,tak by měl vypadat v obleku dobře. Nebo že by to bylo tím, že ho nemá? A kalhoty by snesly taky pokrátit.
Protože má ramínka jak sešlapanej rejček.
Protože má ramínka jak sešlapanej rejček.
U nás se říká - má ramena jak horskej pstruh ![]()
faustefra U nás jak flaška od piva.
Pinot Noir, No, ať má postavu jakou chce, předpokládám, že má oblek na míru a to pak krejčí šíje na tu konkrétní figuru.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje