Edge Tak dobry, no, tak ja jsem asi ve vetsine pripadu mych doprovodu, ta hnusnejsi. Jsem rada, ze to nikomu nekazim!
VIP zjevy
Edge No proto si dámy dvorů ludvíkovských i jiných pořizovaly a všude nosily malé opičky, aby vynikla jejich krása.
(A proto hezké holky kamarádí se škaredýma)
Edge Samozrejme moc, schopnosti, prostredky, plus me prijde vtipnej a vzhlednej..BTW zahranicni politika mu dle meho jde ze vsech nasich premieru nejlip
Mucino, beru všechno, i tu vtipnost (anžto každej máme jinej smysl pro humor) - ale vzhlednej?!
Když odhlédneme od zde již vyřešené postavy
, tak tohleto označuješ za vzhledný?

To nízký čelo, prasečí vočka... špičatý plachťáky... brada plynule přecházející v krk... Podle mě by byl dobrej typ do komedie, na takový ty figurky a la Panoptikum města pražskýho
takovej smolařskej kasař ![]()
Sweet Potato jdu se poohlidnout po nějaký vopici ![]()
Edge Musis si odmyslet to negativni co asi vidis, kdyz reknu ze Havel se mi taky libil jako chlap, taky te to prekvapi?
Mutziputzi tak havel je havel... ale neumím si ho teda představit v nejakym intimním kontaktu... a co fyzickyho se ti teda libi na A.?
Mutziputzi Když Havel měl v sobě takovou.. milou bezbrannost? Takže ráznější, ochranitelské ženy mohly mít pocit, že se o něj musí starat. :-) Takže ač se s mým vkusem neshoduje, dokážu ten zájem žen o něj pochopit.
U Babiše mám pocit, že bych ho měla spíš vzít něčím po hlavě. Krysák jeden. Vyloženě odpuzující vzhled. navíc, a to je pro mě absolutně odpuzující, kňoura a fňukal. to je u chlapa naprosto příšerná vlastnost.
![]()
Mutziputzi Hele, zamysli se.. ten Babiš je na tobě snad jediná, ale o to větší, vada.. nechceš to ještě přehodnotit ?? ![]()
Hele já třeba za vzhlednýho chlapa považuju Barťáka. A když je tak vidim pohromadě... tak vidim pět rozdílů ![]()

barbucha já víc..
Dadoo Je kez by!! Jsi me dojala, ja jsem precitlivela![]()
barbuchaJá nikdy nebyla extra fanynka Barťáka, ale málo platný, on je atraktivní, nonšalantní a prostě MÁ charisma.
Kdežto Babiš má maximálně charisma sešlápnutýho rejče.
A tak to já si na něj potrpím, takže pro mě bez debat ![]()
(zamlada mě tak nebral, to spíš až pozdějc...)
No. A kdyby ta role byla mluvená... tak to kňourání by bylo naprosto luxusní k tomu!
Edge Samozrejme moc, schopnosti, prostredky, plus me prijde vtipnej a vzhlednej..BTW zahranicni politika mu dle meho jde ze vsech nasich premieru nejlip
jako tou sikovnou zahranicni politikou myslis napriklad to, jak podporil Turecko a vystavbu bezpecnosti zony jmenem cele V4, aniz by to s dotcenymi staty projednal, takze Polsko a Slovensko se rovnou oficialne ohradily?
continuity To napriklad ne, ja osobne bych rozpustila celou V4, tipuju ze Andy tez
Mutziputzi tak Havlem si to dorazila
barbuchaBartoška se mi líbí až v šedým háru, jako mladej teda vůbec
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje