stes Proč?
VIP zjevy
Ja hlavne nechapu, proc vas to tak drazdi, ze se mutzi libi? Proc mate potrebu pochopit (no i kdyz pochopit... spis prudite:)) neco, co je ciste subjektivni...
Mutziputzi no uplně jiný typ, překvapilo mě tonolita hele nás to nedráždí, my si děláme legraci a nechápeme to, jinak si myslím, že spíš nás prudí, když teda tohle slovo, mucina s babišem
nolita protoze Mutzi ma na vic! :D
stes Ja nerikam ze je stejnej typ prece? A ne neprudim, myslim to vazne, vas to irituje, protoze neumite odlisit vizual od charkteru zrejme, kdyz napisu ze se mi libil Pol Pot, tak se mi libil Pol Mot, nevim co je na tom tak nepochopitelnyho.
Mutziputzi ok, jedeme na vážno...neprudíš nás s tím, že se ti líbí, to všechny víme. Zrovna tak jako Ty víš, že nám se nelíbí.
Mutziputzi odlišit vizuál od charakteru umíme, neboj, za sebe můžu říct, že by se mi nelíbil ani kdyby byl chudičký a nevinný jak kostelní myška
stes Ale ja vam to neberu a ani nekomentuju, subjektivni dojmy a emoce vam prece povoluju a schvaluju, neblazni![]()
Mutziputzikňůůů![]()

Sweet Potato ![]()
![]()
můžu napsat, že je není chytrá???
Mutziputzi ale vizuál od charakteru přece oddělovat nemůžeš... přece nebudu obdivovat Pol Pota, i když bude mít ksicht jako Clooney, ne?
stes můžeš, jak to víš?
Mutziputzi poznám to z očí
stes fascinující
Mutziputzi souhlasím
stes Proc by prudila mutzi? Neprudi, je to tady samy post o tom, jak je hnusnej, tak zareaguje, ze ji to neprijde.... prudici jsou ty dotazy jak je to mozne a jeste dalsi dokazovani, jak je hnusnej...
Nelíbí se mi ani Babiš, ani Havel, z čistě vizuálního hlediska. To jen pokud to bude někdo monitorovat, viď Karja
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje