Mutziputzi já z ní strašáka nedělám, jen říkám, že je prostě neučesaná (a nad charlesem se pozastavoval zahraniční tisk, že to jako je docela blbý fopa).
VIP zjevy
tak pokud se nad tím nepozastavoval charles .... :-)
nolita charles nepochybně zachoval dekorum!
Jiná Realita Ze na nej smatala ceska zmalovana cuchta psali urcite, velkej pruser a vostuda![]()
Mutziputzi já o zmalované ani cuchtě nepsala, ale že byla snad jediná neučesaná, nepopřeš (a že ty šaty jako taky divný...no prostě neokouzlila).
Jiná Realita U mě má Babišová velké plus, že se snaží být za dámu. Obléká se vhodné a vkusně a ostudu zjevem určitě nedělá.
Že není dáma holt asi občas někde vybublá.
Tu chci taky uff
Mutziputzi složíme se ti na ni od ježíška
ale běda, jak ji nebudeš nosit, budeme chtít i foto z ulice!
notna to je prave ono, ze se snazi a vybublava, ze neni :) Ale libila se mi v tech cervenych satech s vleckovyma rukavama.
tak já to viděla jen v českém bulváru, asi jsem nehledala pořádně, a pokud to byl ten dotek podle fotek, tak to nebylo žádné ochmatávání... a určitě nebyla první, jsem si dost jistá, že se to už nějakému státníkovi či jeho doprovodu v minulosti stalo :-)
nolita Taky bych rekla, ze lidstvo potkaly horsi tragedie, no, ale nezbyva nez doufat, ze se Charles z toho vzpamatuje a nezanecha to na nem trvale nasledky ![]()
Nejsem zadna Moniccina fanynka, ale zase kdyz vidim ty reakce na takovou blbost, tak si vzdycky vzpomenu na prababicku, ktera v podobnych situacich rikavala "abysme se neposrali!"
jejda, tak smaozřejmě že to nebyla mezinárodní tragédie, jen drobnost, ale prostě to dokreslilo nějak celkové její vyznění. prostě se dobře neuvedla. to je vše. tady se zas bude rozpitvávat ze všech stran ![]()
no právě, že to bylo podáno tak, že jsem čekala tu tragédii a přitom je to takové hledání něčeho za každou cenu jak u meghan třeba...
fakt jsem si říkala, kdo ví co se nestalo, a pak to na mě kouklo jen z toho bulváru :-)
V příštím životě chci vypadat jako Julia Roberts
uz mě ta reklama na calzedonii pekne sere
Mutziputzi Tohle ta firma skutecne vyrobila? Tak to teda uff.... Jedine, ze by to bylo detsky, tak do velikosti 62 by to nevypadalo tak debilne:-D:-D
Karja však mutzi ani lela to určitě nemyslely pro sebe! ![]()
RoSa Takze je to fakt detsky? Ja to prave z forky vubec neumim poznat, ale I detsky je to.docela hnusny:-C
Karja mozna jeji zastoupeni v Turecku nebo Číně ![]()
RoSa ani ta ne, nemyslim si ze je to elasticky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“