stes Ta by to mela.rozepnuty!
VIP zjevy
V příštím životě chci vypadat jako Julia Roberts
uz mě ta reklama na calzedonii pekne sere
Aj Teba? ![]()
pecka julia vypadá čím dál líp... myslíte, že v tý reklamě je to ona a nemá třeba dublerku na tělo, jako měla v pretty woman?
Mne se Julia Roberts nikdy nelibila a nelibi, prijde mi ze vubec nema smrnc nebo charisma nebo nevim.
Podle mě je JR krásná a hlavne netuctova. A charisma by mohla rozdavat.
Mně se Julia líbí asi milionkrát víc než Simona. Má charisma a je (působí ) přirozená. Simona je jen prázdná nádoba s nulovým charismatem a je (působí) vulgární. Ale jako věšák na šaty vypadá skvěle, to rozhodne. Jiné nároky na věšák nemám. ![]()
Mutziputzi Já ji od filmu August osage county naprosto nekriticky zbožňuju
Potrefenáhusa To jsem neviděla, možná dávám na dojme z pár (přiblblejch) filmů co jsem s ní viděla, ale typy co sázej na "pohled laně" mě iritujou ve filmu i v reálu, pro mě je asexuální.
Pohled laně by mi nevadil, mě spíš lehce irituje ten vjezd do pískovny co má místo pusy
Kdysi jsem se dost pobavila u toho filmu s Hughem Grantem, kde (v rámci role) vysvětlovala že její krása stála několik bolestivých operací ![]()
Ale i když bych ji rozhodně neoznačila za klasickou krasavici, tak zas na druhou stranu - to něco v sobě má, to zas jo.
barbucha U mě to bude asi i tim, že jsem jí neviděla v žádný zajímavý roli, to charizma mi u ní chybí zcela, druhá taková je pro mě Anne Hathaway, taky jede laň, vlastně i Audrey Hepburn, to nejsou moje typy.
Já viděla tu reklamu včera poprvé a udělala mi radost :-). Od té doby, co jsem si nechala ostříhat dlouhé vlasy, mě to vždycky mrzelo, jen když jsem viděla tu předchozí reklamu na calzedonii. A včera na to koukám, Julie má taky mikádo, takže všechno v pořádku :-).
V příštím životě chci vypadat jako Julia Roberts
uz mě ta reklama na calzedonii pekne sere
Ja tiež. Sa od reklamy pre Lancome vôbec nezmenila
Mně se líbila v Erin Brockovich.
Ta role jí podle mě po všech stránkách sedla, přesně pro její lehce dryáčnickej typ.
Audrey mi lezla na nervy vždycky, to souhlasim - jak vždycky kulila ta nevinná, naivní očka! ![]()
Mě se líbila v Ocelových magnóliích.
barbucha nešahej mi na Audrey, hlavně ne v Prázdninách v Římě! Tam určitě nic nekulila, měla prostě krásné velké oči!
Si šáhnu na co budu chtít! ![]()
barbucha silná slova ![]()
Julii Roberts jsem dlouho nemusela, film Pretty Woman rada vynecham... Ale zajimave hezka se mi zdala vzdycky a od Erin Brockovich ji mam vylozene rada. Ta na lani pohled vubec nejede, naopak je charismaticka, energicka, prirozena...
barbucha me uz teda u lidi iritujou spis kaceri pysky, vytazene oci a podobne umele zalezitosti, nez od prirody velka pusa ![]()
Tak jasně, ale nemusí bejt každej hned můj typ, že ne?
Tulipe laň tam nevidím teda taky ani náhodou. Laň vidím u Anne H, a to se mi nelibi. Laň nema jiskru, JR v mych ocich ano, AH naopak nic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“