Mutziputzi Julia Roberts byla skvela v Erin Brokovich, kde hrala takovou super tetinu :)
VIP zjevy
Tohleto je pro mě strašná dvojka... umaštěnej knedlíček a nechutnej knír (a ten svetr
). Místo dvojice nonkonformních intelektuálů vidím dvě zanedbaná individua...
barbucha No takovy bezdaci no! Pritom Maruska ma mladistvej oblicej a tomu typanovi jejimu to za normalnich casu taky sluselo!
barbucha I kdyz ted ho hledam na googlu a on asi normalni casy nikdy moc nemel:-D Ale byvalo to lepsi;-)))
barbucha já vím, že se lidi nemají soudit podle vzhledu, navíc myslím, že její manžel je určitě osobnostně fajn...ale přiznávám, že jednat s ním nebo spolupracovat by pro mě bylo docela těžký, protože ten jeho knír je pro mě osobně neskutečně odpudivý (a v kombinaci s čím dál větší pleší čím dál divnější). já celkově nemám kníry nijak v oblibě, ale ten jeho, co je vítěz všech kategorií soutěží o nejhnusnějšího kníra, fakt.
Jiná Realita ala smutny mroz:D
Tak jsou lidi, který se tím vzhledem prakticky živěj, že jo
Ty se snad podle vzhledu právě soudit můžou...
Knír je strašnej. Jen co nudlí z polívky tam po obědě musí bejt! ![]()
barbucha
přesně, nudle mě taky napadly.
A co teprv takovej hamburger!
dynda nudle s mákem...![]()
dynda Mě tyto myšlenky bohužel napadají při pohledu na každého (byť třeba i upraveného) vousáče.
Můj ex měl knír, ne teda tak do stran rozsáhlý, ale můžu vás ubezpečit, že žádné nudle ani nic jiného se mu tam nechytalo. Člověk si lžíci strká do pusy a ne pod nos. Nakonec knír by byl to poslední co mi na něm vadilo.
barbucha Mně teda přijdou jako vyloženě zajímavý pár ![]()
Kolega ma dlouhe vlasy a dlouhy plnovous, proste takovy zalesak, a nedavno v rodine meli vsi. A kde myslite, ze krome vlasu byly.....
Bleeeeeeee!
No ale když mu knír evidentně přesahuje přes rty?! I když pusu otevře, tak mu ten knír přes tu díru visí!
barbucha nojo, tak je to eklhaft a šmucik, vousy určitě mastný a se zbytkama snídaně celej den.
Ještě k Partyšové:
....Mám 166 centimetrů, na mě jsou dvě tři kila hrozně vidět. Když jsem měla šedesát, to už jsem opravdu byla holka krev a mlíko,"
stes Co je na tom?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“