Ja kritiku aku taku beriem, ale irituju ma kritiky vzhladu za ktory clovek nemoze ako napriklad rysy tvare. Vzdy ked si precitam slova ako knedlik, buchta a rusky vyzor tak ma to zamrzi. Ze je niekto divne obliekany, chova a vyjadruje sa zvlastne ale inak, ehm nepaci sa mi. Uz tu ani moc necitam toto vlakno . Nesympatie ano ale inak mi tu pride vela reci cez ciaru.
VIP zjevy
Jsem vcera prepla na tu Ordinaci a Simona za me fakt spatny. Ma treba hezkou postavu, ale ten oblicej ji uz opravdu ujizdi do kocici zeny, nevim v kolik tomhle pridaji kamery a nazivo to tak spatne neni. Takze ja si dovoluji napsat, ze doufam, ze takhle za deset let vypadat nebudu, nebyla bych spokojena!
... a přestala špulit ty pysky...
Hele že vona se nechala přifouknout?
ja je mam stejny a taky zadaco...holt ve stredni Evrope, kde se zeny vyznacuji uzkou prisnou pusou to pusobi jak cervenej hadr na kacerofilky
Janulik03 no jo, za rysy nemůže. Ale může za to, když ty rysy nevhodnym/přehnaným mejkapem zvýrazňuje. Nepochybuji o tom, že schopný vizážistka by i ji vhodným líčením dokázal udělat např interesantne úzký obličej, nebo aspoň třeba nezvyrazňil tu naducanost.
Jenže to by musela radikálně změnit svůj styl. A o to ona asi nestojí. Samá sobě se líbí takhle, tak tak vypada. A líčí se pořád stejně, pořád stejně silné a výrazně.
A my si o tom můžeme myslet co chceme![]()
Karja já se na ni včera taky podívala, abych byla se Simonou v obraze. Prkenna, strnuly obličej. A když tam dělala ty sexy výrazy, tak jsem se musela smát. Ne, herečka fakt není.
ttakový dekorativní předmět je to.
ja je mam stejny a taky zadaco...holt ve stredni Evrope, kde se zeny vyznacuji uzkou prisnou pusou to pusobi jak cervenej hadr na kacerofilky
Hele nežvaň, co jsem tak zahlídla tak ty teda stejný nemáš. Máš normální pěkný... hlavně s normální konturou (na rozdíl vod těch kačerů). Nejde vo to že má někdo pysky jak havajskej domovník, za to, když se tak narodil, nemůže... ale prostě tydlencty umělý kačeři jsou nepřirozený, je to na první pohled vidět a neni to pěkný, leda tak vulgární (anžto se to nehodí k obličeji, kterej pánbůh stvořil tak nějak uměřeně, většinou teda). Proto ten červenej hadr.
Ale já stejně myslela to "přifouknout" na celej obličej, dyk je jak pumlíč v celým ksichtě.
barbucha Hele, určitě nějaké zákroky má, ale rty jsou její.
To je možný, asi si je prostě jen přetahuje (rtěnkou). Ta fotka z koupelny byla zvlášť děsná.
barbucha Ona je hrozná kýčařka :-).
To nepochybně je. Já jsem vždycky v údivu... že na příležitosti, na kterejch (podle ní patrně) tak nezáleží, se dokáže oblíct docela příčetně, až bych někdy skoro řekla že pěkně (no s takovejma možnostma žádnej div, že jo). A pak nastane něco opravdu VIP... a neštěstí je hotovo ![]()
Prostě to nedokáže...
Ja mam taky velky rty,ale tim padem se je snazim nijak extra nezvyraznovat a vyraznou konturkou a lesklou rtenkou uz vubec ne. A ne oci a rty dohromady.
Dadoo To je jako Borhyová. Párkrát jsem ji videla in natura s decentim make-upem a byla hezka a i tak velmi výrazná. To co ma v tv je des bes.
stes tedy nedavno sem se Borhyovy v tv zpravach malem lekla.To je strasny ....takhle si predstavuju,ze vypada make-up,ktery se dava zednickou lzici.![]()
Zarinya No prave,pritom zbytecne
Dadoo Jako do Ordinace dobry, tam tech hercu nehercu je vic, ale fakt me prekvapil ten kocici oblicej no...
Já bych chtěla Borhyovou vidět naživo, věřím, že je hezká. Ale v tv mi už přijde , že je babochlap, tam už je všechno přes čáru. Myslím, že zbytečně tlačí na pilu. Je to škoda.
Borhyova je ve skutecnosti hezka. Drobna, stihla a s jemnymi rysy.
jinx tak v tv se to všechno co pises nějak vytrácí.Z mého pohledu.
Tak Betty ja ji roky nevidela, pr nemam uz dlouho tv, ale verim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“