VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 31. října 2019 21:23

A to jste, dámy, ještě neviděly ty sádrové lvy na plotě!

Offline notna
9000 příspěvků moje polička 31. října 2019 21:26
Reakce na Malenge:

​Tak to je žabař! Potrefenáhusa má na plotě dravce živé!

Offline dzizisketa
8733 příspěvků moje polička 31. října 2019 21:39

Odpoledne mi bylo nějak nevolno a po této exkurzi už jsem se vážně musela odporoučet na toaletu. 

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 31. října 2019 21:48

dzizisketa tak se ti treba alespon ulevilo

Blby vtip, at je lip!

Offline clothilde
2017 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 08:27
Reakce na Malenge:

​co sádroví na plotě, ale ten plyšový na akváriu s dravými rybkami....

Offline Dadoo
11607 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 09:28

Jakou mají životnost zlaté rybky v bazénku s krokodylem? 

Offline Catherinne
10690 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 10:38

Dadoo 20 vteřin když umí plavat rychle

Online Janulik03
19694 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 10:52

Krokodyla choval roky jeden pan v byte. Mal vyclenenu miestnost kde ho mal vo velkom terariu, myslim ze ho dostal od kohosi ako dar a normalne sa dalo s nim dohodnut a decka sa k nemu chodili pozerat. Pozom sa predtahoval do domu , urobil velky priestor pre Zofu, ako ho volal a ktosi sa k nemu raz vlamal a zabil mu ho. 

Inak aj v rieke plavaju ryby s krokodylmi tak vsetko nepozeru. 

Ale to sidlo nema chybu teda.

Az na psa, ten je krasny.

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 10:57

Janulik03 jeden kamarád kdysi měl, pořídil si ho v nějaký nerozvážnosti jeho otec a pak horkotěžko sháněli, co s nim, když vyrostl....myslim, že ho nakonec dávali někam zadarmo 

Online Janulik03
19694 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 11:22

Potrefenáhusa no je to urcite problem, tu z toho bola istu dobu celkom afera

Offline bosibori
příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 11:42
Reakce na notna:

O takovém luxusu se vám ani nesnilo, tak tomu nerozumíte a nedokážete to ocenit :-) Ty viditelné kabely od tv, postele. To je prostě do detailu vymazelný dům

Na zdech visí Vemola a Tyson, ale po fotkách Leily není ani stopy :-)

​Ono vůbec po Lele není v tom sídle ani stopy. Mám z toho pocit, že ona je jen další rekvizita Vemolova života, a podle jeho některých vyjádření, je to spíš trpěný než chtěný objekt. 

Offline moora
8619 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 11:51

Mi vyprávěla kolegyně, jak si její brácha od někoho koupil malyho krokodýlka. A aby se měl krokodylek dobře, pořídil mu větší bazének, protože doposud byl chován v takovým plivatku. A milý krokodýl zacal růst... 

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 11:53

bosibori ale on tam nemá ani žádný svoje věci a lela, když dávala na insta svoje fotky z tý svý umakartový garsonky, tak to bylo nemlich to samý. ty lidi asi žádný osobní věci nemaj nebo nevim

Offline bosibori
příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 12:14

Potrefenáhusa to jo. osobní věci tam nemá ani jeden z nich. ale kdybych si měla tipnout, kdo tam žije, řekla bych, že svobodný alfa samec B-) v tom prostoru prostě nějak není nic, co by nasvědčovalo o ženské obyvatelce bytu. 

Offline Pinot Noir
29242 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 12:27

bosibori A co nasvědčuje o ženské obyvatelce? Když pominu hygienické potřeby a oblečení, které máme schované ve skříních, tak marně přemýšlím, co v našem bytě používám výhradně já

Offline bosibori
příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 12:42

Pinot Noir asi mi jde o barvy, obrazy, dekorace, byť sterilní a neosobité... interiér vypadá jako mužská svobodárna. 

Offline Pinot Noir
29242 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 12:50

bosibori Hm, než nám tu přibylo barevné dětské haraburdí, tak jsme měli všechno černo-šedo-bílé, na všem jsme se při výběru shodli, takže bychom si stejně zařídili bydlení i každý zvlášť. Jako ten Vémolův byt je vtipný, ale tohle už mi přijde zas jako vyvozování závěrů z pár obrázků... Třeba si osobní věci prostě jen před focením uklidili. 

Offline mitford sister
1653 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 12:57

tak prej je krokodýl asi zvyklej na krmení a ryby prej moc malý, říká odborník - schválně jsem se ptala :)

Offline Pinot Noir
29242 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 12:59

mitford sister Ale běda, jak se zapomene na krmení!

Online Kokoska
33975 příspěvků moje polička 01. listopadu 2019 13:30

Potrefenáhusa zas když lidi nechají při focení bytu nekde osobní věci, v reakcích se objeví, jakej tam maj bordel. A ani to nemusi byt drez plny nadobi nebo police plna andelicku.