Jiná Realita já jsem ji videla naživo, vypada normálně, jako šestnáctiletá holka
VIP zjevy
Potrefenáhusa já tomu věřím, ale na všech těch fotkách vypadá fakt divně.
Jiná Realita Na tyhle ftoce fakt jo, torochu me to teda zpetne vydesilo ![]()
stes chybí ti nadhled no :-)
stes ja ani nevim, na jakou reakci to je....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Magráta zjevně, začnu tím, že přebarvím kocoura a psa a pak už to snad přijde samo
Solathis no, to je fakt![]()
dynda Proč?
Fuj, ten Bohuš je ale pěkně nechutnej slizoun
Proč se nedivím? Si myslím, že pro šestnáctiletou holku je celá ta situace, ve který se plácá, dost náročná. Nebo fakt může někdo chtít takhle žít? Tím myslím fotky v buváru s komentářem panenství, což se určitě neobejde bez komentářů apod. Mě by doma asi přetrhi nebo toho vypelichanýho kocoura vodstřelili.
Octnout se v její situaci, rozhodně bych neměla pohodičku.
dynda hele, já nevim, podle mě to chce
von je teda strašnej a bejt rodičema, asi bych snažila tomuhle nějak zamezit, ale nepřijde mi jako chudinka vláčená starým zvrhlíkem
já pracuju kousek od domu, kde bydlej, někdy na jaře, když tak strašně mlžili, jak spolu nejsou, jsem šla kolem, když přebírala poštu od nějakýho kurýra a bylo teda jasný, že tam bydlí
dynda co si predstavuji, ze by doma udelali mne, je jenom slaby odvar toho, co bych udelala s myma detma JA ![]()
A co by udelal s vypelichanym kocourem muj muz, si radsi nechci vubec predstavovat.
Potrefenáhusa tak, ze to chce je jasne, na retezu ji asi uvazanou nema. Druha vec je, jestli je v te situaci v pohode. Taky to muze byt revolta: ja a muj drahy proti celemu svetu. Kdo to nezazil?
dynda Před časem proběhly i nějaké články i o jejich rodičích. Napřed prý ouvej, ale pak ho poznali a děsné nadšení.
Sweet Potato desne nadseni z tehotenstvi 16 lete dcery? A uz se s tim nekde leci? ![]()
continuity Tohle bylo ještě před těhotenstvím. Ale v této souvislosti slečna vysvětlovala, že u nich je to normálka, ji měla matka taky v 17.
Prostě jinej kmen.
continuity no ale já myslim, že tohle je přesně ta situace, kdy jako rodič nemůžeš tlačit moc, protože nemáš žádnou extra páku, aby tě dítě fakt poslechlo a neskončilo to ještě větším vzdorem
dynda klidně může být naprosto strašně hrdá a pyšná, protože ulovila dospělého chlapa, a navíc je v bulváru. to nemůžeme vědět.
na mě akorát na těch fotkách působí, že je ...no řekněme ducha mdlého, nemůžu si pomoct. ale je to jen dojem z fotek.
continuity já myslím, že bys neudělala vůbec nic, a muž už tuplem ne. co by udělal? rozbil mu hubu v temné uličce? myslíš, že by se matuš nebránil, minimálně následně u soudu? zakazovali byste? to by byla akorát voda na dceřin mlýn.
snad prozře dřív, než si s ním pořídí dítě.
anebo neprozře, protože je to ten typ submisivní ženy, která hledá duchovního vůdce a vládce svého života a právě ho našla. a bude mu oddána do smrti. nebo bude za pět let hluboce litovat matuš, protože ho oškube jako kuře, sbalí všechny děti, co mu mezitím povije, a najde si mladého milence. co my víme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje