na mě akorát na těch fotkách působí, že je ...no řekněme ducha mdlého, nemůžu si pomoct. ale je to jen dojem z fotek.
von teda Matuš taky nepůsobí zrovna jako jadernej fyzik
na mě akorát na těch fotkách působí, že je ...no řekněme ducha mdlého, nemůžu si pomoct. ale je to jen dojem z fotek.
von teda Matuš taky nepůsobí zrovna jako jadernej fyzik
Potrefenáhusa no tak to bezesporu, matuš na mě z fotek vždycky působil jako slizoun nechutný, už jen ta jeho šatka na hlavě. podotýkám, že z fotek. jaký je on nebo ona ve skutečnosti, to opravdu netuším (ale on teda je minimálně dost divný, kulantně řečeno, když chodí s 16letou).
continuity se mnou do skoly dojizdela holka, ktera porodila v 17.letech a jeji mama mela radost, ze je lepsi mit deti driv. Sama ji mela v 16.
Jiná Realita hele, to bych z něj zase takovýho úchyla nedělala, kdyby jí bylo 12, tak neřeknu, ale oni fakt budou zřejmě na podobný mentální úrovni
Jiná Realita vzdyt si ja z toho toho delam srandu.
Ja se tim moc netrapim, snazim se deti vychovat jak to jde nejlepe, ale pokud bych si nejake nocni mury uz predstavovala, tak tato asi bude hned po drogach a ze ji nekdo nakazi v 16 letech HIV.
Tak jako ono není nemožný, že šestnáctiletá holka je hodně rodinnej typ a fakt dítě chce - zvlášť když to zná z rodiny. Měla jsem takovou spolužačku, byl to fakt mateřskej typ, pevně rozhodnutá, že chce dítě fakt brzo, v sedmnácti porodila první , její partner nám tehdy přišel o dva roky mladší než hnědý uhlí (věkovej rozdíl cca deset let, rozhodně ne třicet), dneska po skoro třiceti letech manželství jsou pořád spolu, děti mají odrostlý a přijdou mi v pohodě. Ale už tehdy to byla dost výjimka a to byla ještě doba, kdy frčelo mít dítě brzo po dvacítce, dneska se to ještě posunulo. A hlavně teda neprobíhaly slizský plky partnera do bulváru - to mě na tomhle případě asi dere ještě víc než samotnej ten věkovej rozdíl.
Lamicka Tak hele, po necelý 40 bude mít dítě z krku a začne žít :-) někdo to tak holt má
stes nebo ve 35 bude mit na krku 65 leteho dedka a strihne si jeste druhe kolo? normalne to takto zvladaji jenom chlapi, bude prukopnice. ![]()
continuity prukopnice určitě ne
stes jo. Ja mam pribuznou, ktera mela ve 42 dospele deti na VS a dalsi, ktera ve 42 porodila prvni dite :)
Lamicka já měla spolužačku na základce, která se mámě narodila v 47 jako poměrně velký překvapení, má skoro o 25 let starší dva sourozence
continuity já měla na mysli pouze matku a dítě, s dědkem jsem nepočítala ![]()
Potrefenáhusa to je teda prekvapko :) spoluzaka maminka mela miminko taky nejak po ctyricitce a my si vsichni rikali, proc si takova starena porizuje deti. telata no...
Potrefenáhusa To je dobry, ja jsem myslela, ze 20lety vekovy rozdil mezi mym tatou a tetou, je uz dost extrem (maji spolecne oba rodice). Tatu mela jeho matka v necelych 18 a tetu pak v 37. Deda byl o par let starsi nez tatova matka. Ona se o tatu moc nestarala, tatu a o par let mladsiho strejdu vychovavala spis jejich babicka. O nas se taky moc nezajimala, setrenice, dcery strejdy, ani nikdy (!) nevidela.
Friga U nás v rodině jsou tyhle generační rozdíly vcelku normální, mezi tátou a jeho dvěma sourozenci bylo 20 a 22 let (ovšem babičku už nepamatuju a děda zemřel, když jsem byla malá :-( a mezi mámou a její sestrou je 14 let. Taky má moje sestřenice děti starší než jsem já a naopak třeba moje ségra a naše teta mají stejně staré děti....ale nikdo není rozvedený, ani nemá staršího partnera, je to prostě srandovní....
Garfie To je zajimavy, ja tohle ze sveho okoli v CR neznam. Tady ve Finsku byval zvyk si poridit tzv. vecerni hvezdu, tj. dite pred ctyricitkou, kdyz tem predchozim je treba okolo 15. Par takovych lidi s vyrazne starsimi/mladsimi zcela vlastnimi sourozenci tady znam, ale v CR fakt jen pokud je stejny jen jeden rodic.
Friga moje nejstarsi segra je skoro o 16 let starsi nez ja. takze u nas to vypadalo tak, ze jsem si spis nez se sourozenci hrala se svymi synovci a neteremi. nejstarsi synovec a neter jsou jen o 5 let mladsi nez ja. a neter uz ma dve deti ve skolce a na zs, takze jsem uz prateta. kdybych si nejakym nedopatrenim poridila dite, tak tem dvema klukum porodim jejich strejdu![]()
![]()
razorblade
Friga Já mám kolegu a ten má tři dcery, poslední se jim narodila (už teda poněkud nečekaně), když těm dvěma bylo 25 a 15, takže fakt pěkné rozestupy. Bylo mu lehce před padesátkou, jeho ženě 46, tak do těch dvaačtyřiceti ještě to dítě plánovali....vždycky říkal, že většina jeho kamarádů má taky malé děti, ale on je jediný, který je má s první ženou!! ![]()
FrigaJá mám jednu sestru o 5 let mladší a druhou o 20 let. Bratr mého táty je o 12 let mladší než on, taky má tři dcery, dvě rok po sobě, nejmladší 15 let po nich. Nikdo není rozvedený, všichni sourozenci mají oba rodiče společné.
razorblade Garfie Evaeva Verim, ze tyhle pripady jsou, ale ja osobne nikoho krome sveho taty a tety neznam :) Sama mam sestru o skoro 10 let starsi, ale to mi neprijde nijak neobvykle, tech 20 a vic let uz jo :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.