libi se mi oba dva
jo, mozna by byl pro ni lepsi nejaky kratsi sestrh
libi se mi oba dva
jo, mozna by byl pro ni lepsi nejaky kratsi sestrh
Potrefenáhusa To nevim, jít do O 10 let mladší
Ty vlasy určitě něco s nima, víčka má pokleslý...jako fakt mi nikdo netvrďte, že ve 46 letech je tohle super...v 66 - to by byla jiná!

Mutziputzi ja teda budu radsi za deset let vypadat jak alex nez jak urputna sexboma krainova s nabehem na kocici zenu, kdyz uz bych si teda musela vybirat ![]()
Lilly_Ku to mně teda představa že by ze mě následující 4 roky udělaly Alex úplně nekonvenuje![]()
Mutziputzi Ale to není o mladší/starší ale o prachobyčejné hezčí. I kdybys srovnávala fotku té od KR z před dvaceti lety s dnešní Krainové, furt se ti bude víc líbit Krainová. A asi nejen tobě.
Ovšem teda Ch. Aguilera to je síla!

Sweet Potato Nesrovnávam, ale tahle fakt vypadá jako spolužačka o 20 nebo kolik let starší Helen Mirren.
To se neboj, ty nejsi typ alex :)
Alex není fotogenická, v tom to bude. Barva vlasů jí nesedí, je dost nevýrazná, takže s make-upem
lepší, si myslím. Ale šmrnc tam je. 
Nemam osobne nic proti “tilda typum”, ovsem tahle pani je ... no jak to rict, nehezka? A na svuj vek fakt nevypada
Tak souhlasim, že by to chtělo jinej účes a opravit ty víčka, byl by z ní hned jinej člověk.
Kokoska mne se tilda vzdycky libila
Kokoska Mně se ta paní zdá z fotky sympatická, proto se mi líbí (samozřejmě dojmologie, neznám ji), ale Tilda, ta je krásná (taky podle mě)
Potrefenáhusa To nevim, jít do O 10 let mladší
Ty vlasy určitě něco s nima, víčka má pokleslý...jako fakt mi nikdo netvrďte, že ve 46 letech je tohle super...v 66 - to by byla jiná!
myslim ze tyhle vicka jsou presne ten pripad, kdy clovek pak po operaci vypada jako nekdo jiny. ona to nebude mit poklesly vekem, ale proste nekdo ma takovy oci odjakziva. a plastiky nejsou povinny..
viktorka_od splavu ja myslela ze sou, to je naka novinka?
viktorka_od splavu Mutziputzi k těm víčkám...přesně takový má kamarádka. U třech různejch "plastiků" jí řekli, že tam není v podstatě co řezat, zádná vytahaná kůže, prostě tvar oka a očního okolí, pokud nechceš bejt jiná, nenaděláš nic
Mutziputzi ale určitě je spokojená! (ch.a.)
stes nemyslim, ze by nebylo co a vypadala by jinak samozrejme, mladsi

Christina Aguilera dobrý teda... mně to připomíná takový ty hračky, jak se můžou libovolně rozhoupat a vždycky se narovnají skrz nějakou zátěž v podstavci ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.